Säljare till innovativt & växande företag

Rekryterare
Qualiware
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 augusti 2018
Stängs
den 23 augusti 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

QualiWare är ett företag med över 100 anställda i Sverige, Danmark, Norge, USA, Brasilien, och Ukraina. Företagets produkter och programvara är välkända på marknaden och används över hela världen. Företaget grundades 1991 och huvudkontoret ligger i Danmark.

QualiWare erbjuder marknaden system inom processmodellering, verksamhetsledning och verksamhetsarkitektur som ökar organisationers produktivitet och förändringsförmåga. Våra kunder finns både inom den privata och offentliga sektorn. 

Idag är vi 6 engagerade och motiverade medarbetare i Stockholm som har vårt kontor i Gamla Stan

Vi söker en säljare

Är du intresserad av att arbeta i ett innovativt, växande IT-företag. Vi söker nu en säljare till vårt team i Gamla Stan. Du har gärna några års erfarenhet av att sälja programvara med dokumenterat goda säljresultat. I rollen kommer ditt fokus att ligga på att bearbeta nya kunder och affärsmöjligheter i kombination med att arbeta med en befintlig kundstock. Du ansvarar för att skapa kundkontakter och kvalificera leads och deltar även i hela säljprocessen med att ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter samt att genomföra avslut med kund. Du har stort utrymme att självständigt planera dina dagar och vara med och forma strategier för hur du ska utveckla och skapa nya kundrelationer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående, engagerad, motiverad, målinriktad men framförallt uthållig. Du har jobbat med försäljning i ett antal år, vet vilket jobb som krävs för att lyckas och vill utveckla en karriär inom B2B försäljning.

 Vi erbjuder:

 • Ett bolag som är i tillväxt – du får vara med på en resa
 • Duktiga kollegor att samarbeta med och lära av
 • Ett bolag som ligger i framkant inom sitt område
 • Kontor centralt mitt i stan. 
 • Ett etablerat bolag på marknaden – funnits sedan 1991

  Vi söker dig som:
 • Gärna har tidigare erfarenhet från programvaruförsäljning
 • Har jobbat ett par år med B2B-försäljning
 • Är uthållig, målinriktad och tycker om att göra affärer
 • Har förmågan att skapa ett värde för kunden
 • Driver kunden och samarbetet framåt

   

I denna rekrytering samarbetar vi med Björn Bergström, senior rekryteringskonsult på XLNT Search. Du når Björn på bjorn@xlnt.se alternativt på 0707 – 27 06 81. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt

Liknande jobb

Liknande jobb