Scania

Office 365-tekniker

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje
Annonserat
den 9 augusti 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Avdelningen End User Productivity levererar tjänster riktat främst mot interna kunder som jobbar i kontorsmiljö på Scania. Inom Avdelningen har vi också ett globalt ansvar och delar av funktionen Service Desk. Våra leveransteam är idag uppbyggda för att ta ett helhetsansvar kring våra tjänster som vi tillhandahåller och teamet jobbar med allt från support, förvaltning , vidareutveckling och innovation.

Gruppen Communication and Collaboration jobbar i dag till stor del med Microsoft-produkter, där vi driftar en On-Premise-miljö samtidigt som gruppen utvecklas både organisatoriskt och tjänstemässigt mot molnet och Office 365. I samband med vår förflyttning till molnbaserade tjänster arbetar vi nu med att skifta vårt fokus från tekniskt drift till att skapa förutsättningar att öka våra medarbetares och användares produktivitet med våra verktyg.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en duktig Office 365-tekniker som kan hjälpa Scania att ta större kliv med verktygen. Vi har idag ett antal miljöer som vi driftar i On-Premise, men ställer siktet helt mot molnet. I din roll som Office 365-tekniker så behöver du både kunna hjälpa oss i våra strategiska planer hur vi skall hantera våra verktyg i framtiden, men också hjälpa oss i våra tekniska utmaningar som kan betyda djupdykningar i form av migreringar, felsökning och arkitektur.

Din profil
För att klara detta tror vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och kommunikativ. Vi tror att du besitter kompetens inom följande områden:

  • Azure AD
  • SharePoint
  • Skype for Business
  • Exchange

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Mikael Tammi (Scania Rekryteringscenter) tfn 08-553 71174 eller Daniel Lundin (Gruppchef) tfn 08-553 83555.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Liknande jobb

Liknande jobb