CGI

Junior IT Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 augusti 2018
Stängs
den 18 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi har 72 500 kollegor i 40 länder varav 3 800 finns i Sverige. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar. CGI söker kontinuerligt talanger i början av sin karriär som vill utvecklas inom IT. Hos oss på CGI får du möjlighet att jobba på en utmanande och dynamisk arbetsplats där dina erfarenheter och din kunskap får erkännande och bidrar till företagets framgångar.


Your future duties and responsibilities:

I rollen som Junior IT konsult kommer du att få möjlighet att jobba spännande kundprojekt i roller som utvecklare, testare eller kravställare. Vi tillhandahåller en miljö som gör att du kan utnyttja din fulla potential och nå dina mål. Inom CGI vill vi skapa spännande möjligheter för dig som vill bidra till framtiden på ett av världens största IT-konsult företag.
Skapa en kandidatprofil via ansökningsknappen nedan, när vi har en junior rekrytering kontaktas du direkt av en av våra ledare.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta det svenska rekryteringsteamet på: rekrytering.se@cgi.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig nyligen tagit examen från Universitet/Högskola med inriktning på systemvetenskap, affärssystem, som civilingenjör eller som läst en yrkesutbildning med relevant IT inriktning. Du är flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Som person har du ett brinnande intresse för IT, en drivkraft och vilja att utvecklas samt är nyfiken på rollen som konsult.

Vill du jobba på ett företag som för tredje året i rad har fått certifieringen Top Employer och som ger dig möjlighet att utveckla dig själv både personligt och professionellt? Då är det dig vi söker!

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb