Systemutvecklare till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 13 augusti 2018
Stängs
den 13 september 2018
Ref:
61082A4F-3CD5-4BAF-876B-642385553869
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

.NET systemutvecklare sökes till SEB i Örebro.

Önskar du ett arbete med utmanande och varierande arbetsuppgifter?
Vi söker dig som brinner för IT! Vill du hjälpa och utmana oss? Vi är på en spännande digital resa och det finns många nya spelare inom bank & finans och vi måste vara snabbfotade för att hitta nya lösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi jobbar med utveckling och förvaltning av ett flertal applikationer inom området Payments, Cash Management Infrastructure, ett globalt och affärskritiskt systemområde inom SEB.

  • Du kommer att arbeta i ett agilt utvecklingsteam med hög kompetens och högt tempo. I teamet är vi 7 utvecklare, 1 testanalytiker och 1 Scrum Master.
  • Teamet ansvarar för utveckling och förvaltning av ett system inom området Payments.
  • I din roll som Solution Developer arbetar du med utveckling och förvaltning av en applikation bestående av flera delkomponenter.
  • Vi arbetar mot en mikrotjänstbaserad arkitektur och den tekniska specifikationen för applikationen är: C#, MS SQL/T-SQL, VB.NET, ADO.NET, WCF, Redis samt Rabbit MQ. Applikationen är framförallt uppbyggd på Microsoft server men det förekommer delkomponenter som bygger på Linux.

VEM ÄR DU?

  • Du har en examen som systemvetare, dataingenjör eller motsvarande utbildning med 2-3 års arbetslivserfarenhet.
  • Det är önskvärt att du är intresserad av och har kunskap om ny teknik.
  • Vi värdesätter erfarenhet från arbete inom IT, teknik och/eller bank- och finanssektorn.
  • Du kan arbeta självständigt men trivs också med teamarbete.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas och lyckas i din roll hos oss har du passion för IT. Vi söker dig som har ett personligt driv, är lösningsorienterad och gillar att jobba med nya lösningar och arbetssätt. Du sätter stort värde vid kvalité och noggrannhet. Du har en vilja att lära och tar ansvar för din egen utveckling. Vår vision är att leverera service i världsklass till våra kunder och därför söker vi dig som tänker kund först och drivs av att samarbeta för att hitta enkla lösningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.