CGI

Kommunikationsarkitekt/specialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 augusti 2018
Stängs
den 19 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Vi söker nu en engagerad kommunikationskonsult med minst 10 års erfarenhet från IT-branschen till vårt team i Stockholm. Du har lång erfarenhet av att jobba som konsult eller likvärdiga erfarenheter. 

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och du får stora möjligheter till personlig utveckling. 

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör. Ta chansen att jobba på CGI, en av Sveriges bästa arbetsgivare!

 

Your future duties and responsibilities:
Som konsult inom området arkitekt/specialist kommer du att jobba nära våra outsourcingkunder. Du ska proaktivt kunna ta fram, förbättra, förändra och genomföra arbete utifrån kundens önskemål och ständigt nya mål och krav. 

Konsultrollen innebär normalt kundnärvaro och vi ger dig samtidigt frihet under ansvar vilket innebär att det finns stora möjligheter att hantera livspusslet med arbete på distans och flexibla arbetstider.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig som har ett stort intresse för kommunikation och som har förmågan att arbeta både strategiskt och även rent ”hands-on” inom ramen för pågående projekt och förvaltningsuppdrag. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Självklart har du en god förmåga att kunna förmedla mål, teknik, arkitektur och lösningar till både kollegor och kunder inom olika forum.

Som kommunikationsarkitekt hos oss krävs det att du har gedigen kunskap av kommunikationslösningar som:

• Hybrida IT miljöer
• LAN 
• WAN
• Brandväggar


För mer information, kontakta konsultchef:
Johan Reinholdz
johan.reinholdz@cgi.com 
Tel 070-1818505

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-12.arkitekt, specialist, konsult, kommunikation, projekt, Hybrid IT, LAN, WAN, brandväggar


Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Firewalls
  • LAN
  • Swedish
  • Technical Architecture
  • WAN

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb