CGI

M3 Finans & Ekonomikonsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 15 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

M3 Finans & Ekonomikonsult, vi vill se just Dig som en av oss! 
CGI är en ledande Infor-M3-aktör i Sverige och vi söker nu M3 Applikations - och verksamhetskonsulter inom olika områden till vår M3 Solution-verksamhet i Sverige. 
CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov, utökar vi vår M3-verksamhet. 

Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. CGI är Infor Gold Services Partner vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner och metoder. 

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten som M3 Finans & Ekonomi-konsult!

Your future duties and responsibilities:

I denna roll kommer du att arbeta med en inriktning mot huvudprocesserna ekonomi och finans vilket innebär att du måste ha en bra grundförståelse för de ekonomiska & finansiella flödena inom en organisation och dess verksamhet. 
Din erfarenhet av M3 bör omfatta redovisning och reskontror, betalningsflöden etc. men gärna även produktkalkylering, internredovisning och anläggningsredovisning.

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3 kunder som har ett ökat behov av att utveckla, förbättra och behov av support till sitt affärssystemstöd och verksamhet. Det kan vara större som mindre projekt där du kommer att ingå som en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3 men också mer support orienterat arbete. 
Inom CGI:s M3 enhet kommer du att engageras i olika delar av projekt och support så som:

Förstudiearbete
Identifiera förbättringsområden
Lösningsförslag & specifikation
Applikationsdesign & konfiguration
Felsökning – Support
Rådgivning

M3 har under de senaste åren utvecklats som produkt med tillhörande nya funktioner. Det är därför meriterande att ha kunskap om helheten inom M3 och ha förmågan att se samband mellan funktion, produkt och kundens verksamhet. Det kan likväl vara intressant om du är specialist inom något av M3:s huvudprocesser. 

CGI erbjuder kunderna erfarna affärs- och applikationskonsulter som kan designa och konfigurera optimala lösningar inom ett eller flera av M3:s huvudprocess områden.
Genom att vara rådgivande och vägledande samt ”best practice” inom M3 arbetar CGI organiserat och professionellt så att kunden alltid sätts i centrum. 
Beroende på projekt och uppdrag kommer du ha många och varierande kontaktytor mot kunderna.

Required qualifications to be successful in this role:

Vem är du? 
Du har troligen redan idag en roll som verksamhets- eller applikationskonsult inom M3 med huvudinriktning mot ekonomi. 
Du kan också vara den person som sitter med det ekonomiska flödet inom M3 i din verksamhet och vill utveckla dig mer mot en konsultativ roll och vill ta steget och möta nya intressanta och utvecklande möjligheter. Det är meriterande med erfarenhet och kompetens inom ett eller flera av nedan M3 områden:

Ekonomi, finans och controlling
Customer Sales & Service
Supply Chain Management
Manufacturing operations
EAM (Maintenance & Equipment Management)

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. 

För att vara framgångsrik är det viktigt att du är kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. 

Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor. 

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:

Jan Berggren, M3 Director Consulting Services:
Jan.berggren@cgi.com, 0709 766 333
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 2018-10-15.

M3, finans, finance, ekonomi, redovisning, accounting, consultant

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Finance
  • Supply Chain Management
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb