CGI

Webbutvecklare i Java för produktkonfigurator, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 15 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du Java-utvecklare som gärna arbetar med webbgränsnitt? Är du utvecklaren som vill arbeta nära verksamheten inom tillverkande industri? Du står för de tekniska möjligheterna att förverkliga de nya behov och önskemål som uppstår samt hjälper till när det blir fel. Lockar modelleringar av produkter? 

Vi bygger nu ut vårt team i Lund/Malmö i och med partneravtal med Tacton och vi söker just Dig som jobbar som konsult och vill komma till ett större bolag eller dig som idag jobbar inhouse och vill testa på livet som konsult. 

Vi utsågs till Top Employer 2018 eftersom våra medarbetare anses ha mycket god arbetsmiljö samt att vi kan erbjuda gynnsamma arbetsvillkor och förmåner. Här får även du med mer erfarenhet möjlighet att utvecklas! Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans då vi ser det som en av nyckelfaktorerna till kvalité och lyckade affärer.

Your future duties and responsibilities:

Som webbutvecklare anpassar och utvecklar du kundernas produktkonfiguratorer.
Du och ditt CGI-team arbetar oftast på plats hos kunderna och tillsammans med kunderna. 
Du lär dig dina kunders verksamhet och behov. 
I denna roll föreslår du och får möjlighet att utveckla lösningar på de behov och problem kunderna kommer med. 
Som webb-utvecklare hjäper du och dina kollegor varandra att nå de bästa lösningarna. Du har erfarna och duktiga kollegor vid din sida som ser fram emot en ny kollega med såväl nya idéer och en önskan att lära.

Required qualifications to be successful in this role:

Då teamet i övrigt har en stor kunskap räcker det att du har ett par års erfarenhet av webbutveckling i Java/JavaScript och ett engagemang i att hänga med i nya tekniker. 

Du har stort intresse av att lära dig produktkonfigurering inom tillverkande industri och har kanske redan erfarenhet av sådan verksamhet. Som person är du en problemlösare och har en god förmåga att lyssna in och förstå kunders behov. 
Vi tror att du vill dela med dig av din kompetens och samtidigt fortsätta att utvecklas. 
Hos oss på CGI har vi en öppenhet mellan kollegorna och chefer och man tar gärna hjälp av varandra, så för att trivas bollar du gärna dina idéer med teamet och är ödmjuk i din roll. 
I det dagliga arbetet används framförallt engelska men även svenska. 

Java, script, webb, utveckling, produktkonfigurering. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-10-15

För mer information, kontakta gärna: 
Anna-Karin Pörscke, anna-karin.porscke@cgi.com 0708-513525

Skills:

  • English
  • Java
  • JavaScript
  • Manufacturing
  • Swedish
  • Web Development

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb