CGI

Transformation & Transition Project Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 augusti 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Just nu söker vi en Projektledare, med placering i Stockholm, Malmö eller Göteborg, som ska driva projekt för att säkra Transition av nya kunder och tjänster till CGIs driftsmiljö; enligt budget, tidplan och avtal. Projektorganisationens scoop omfattar även kostnadskalkyl, förbättrings- och utökningsprojekt för befintliga kunder och tjänster. Genom att följa uppsatta processer och verktyg i projektarbete och uppföljning; bidrar projektledaren till ökad leveranskvalité, merförsäljning och nöjda kunder. 

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Vi erbjuder dig en spännande arbetsvardag med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling! Samarbete med nationella och internationella kollegor kommer att förekomma. CGI:s internationella leveranskapacitet ger dig också möjligheten att ta del av ett globalt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

 

Your future duties and responsibilities:
Vi erbjuder dig att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och överlämning till drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Du kommer att arbeta med strategi, behovsanalys, utredningar och projektledning inom IT-infrastruktur. Förutom att driva T & T projekt från start till mål, så ansvarar du för att självständigt och i grupp utföra analysarbete, förstudier, changehantering, utredningar, samt medverkar i affärsprocessen med offerter och avtal i spännande kundprojekt.

I rollen som Projektledare ansvarar du för att leverera avtalat innehåll och mål enligt kundavtal och projektdirektiv, hantera riskregister med handlingsplan, uppföljning mot budget och uppdatera prognos för hela projektet (intäkter, kostnader och timmar).

Som person har du en förmåga att skapa goda relationer och att arbeta med människor, du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Du är kommunikativ och utåtriktad och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har erfarenhet av att ta ett större ansvar, både mot kunden och övriga projektmedlemmar och du har förmågan att entusiasmera andra.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker en Projektledare som har en profil som passar in på ett antal av nedanstående områden:

• Certifierad Projektledare (PRINCE2, PMP, IPMA etc)
• ITIL-certifiering 
• Minst 3 års erfarenhet av IT-projekt
• Affärsmässig och erfarenhet av att jobba som konsult
• Erfarenhet från stora och komplexa IT-projekt 
• Erfarenhet från olika typer av projekt, framför allt arbetsplatsprojekt (Workplace Management) och infrastrukturprojekt
• Erfarenhet av att leverera projekt inom de 3 projektbegränsningarna (tid, kostnad och kvalitet)
• Förmåga att åstadkomma resultat genom samarbete
• Stresstålig och strukturerad
• Fallenhet för att arbeta strukturerat med goda kunskaper i flertalet projektledningsmetodik samt hur dessa omsätts i praktiska projektleveranser
• Självgående, med stort engagemang och driv
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-16.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA;
För mer information, kontakta Jani Pullinen via mail: jani.pullinen@cgi.com


Projektledare, PRINCE2, PMP, IPMA, ITIL, IT-projekt, Konsult, arbetsplatsprojekt, Workplace Management, infrastrukturprojekt


Skills:

  • Project Management

Liknande jobb

Liknande jobb