Chef inom utveckling av e-handelslösningar till Apoteket AB

Rekryterare
Apoteket
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 21 augusti 2018
Stängs
den 21 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla Apotekets satsningar inom digitala kanaler, e- handel och app? Vi söker nu en chef med god teknisk förståelse och kunskap om moderna arbetssätt till våra .NET-team. Rollen innebär ett stort fokus på att leda och utveckla andra samt att optimera arbetssätt och processer.

För att människor enkelt ska kunna få tag på läkemedel och andra apoteksprodukter när de behöver dem utvecklar vi ständigt våra digitala tjänster och kundkanaler. Vi var först i Sverige med att erbjuda e-handel med läkemedel och först med att erbjuda möjlighet att e-handla läkemedel i mobilen.

Se en film om Apoteket här Detta händer på Apoteket 


Apoteket

OM ROLLEN

Rollen innebär ett stort fokus på ledarskap, förändrings och förbättringsarbete med ambitionen att vara i framkant både när det gäller arbetssätt, processer och teknik.

Din roll är att leda en av Apotekets utvecklingsavdelningar som innefattar 30+ .NET-utvecklare; både anställda och konsulter. Gruppen arbetar med moderna arbetssätt och tekniker och levererar digital tjänster (bl a online, och e-handelslösningar). Avdelningen arbetar i agila team som leds av Scum Masters. Du som chef har det slutgiltiga leveransansvaret för din grupps leveranser och utvecklingsprojekt.

Du kommer att kommunicera mål och visioner och genom att vara en inspirerande och stödjande ledare hjälpa din grupp att leverera moderna och stabila applikationer i samklang med apotekets verksamhet.

I din roll kommer du att arbeta med att optimera utvecklingsprocesser och arbetsmetodik. Du kommer att vara delaktig och drivande i arbetet inom exempelvis Continuous delivery/Devops, automatiserade tester etc.

Ett viktigt område är kompetensförsörjning både genom rekrytering till den egna avdelningen och sourcing.

Din arbetsplats kommer att vara på Apoteket AB:s HK på Dalvägen 12 i Solna.

BAKGRUND OCH EGENSKAPER

Vi tror att du kommer från en liknande roll där du har personal och leveransansvar för en grupp inom utveckling. Du har förståelse för modern systemutveckling, iterativa agila utvecklingsprocesser och har erfarenhet från roller inom system och applikationsutveckling. Du har stor vana vid att utveckla kompetensen i din grupp, rekrytering och sourcing. För denna roll är det viktigt med kompetens inom ”online” och det är ett starkt plus om du har erfarenhet från retail och/eller ecommerce/e-handel B2C. Goda kunskaper inom .NET och eller Epi är också starkt meriterande.

Du är en kommunikativ ledare som gillar att inspirera och ta lead. Du har ett intresse för människor likväl som för teknik. Du har lätt för att förstå processer och strukturer och du har förmåga att genomföra förbättringar och få andra människor med dig på förändringsresor.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Apoteket med Boxhill AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. På ett enkelt och snabbt sätt bifogar du ditt CV. Vi lovar - inga krångliga ansökningsformulär. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så kan du skicka ett e-mail till rekryteringskonsult Ann Bender ann.bender@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kunna efterleva lagar ang Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

Om Apoteket

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Här kan du se en video om vårt hållbarhetsarbete

Key words: Högpresterande och tvärfunktionella team, agil utveckling, ökad digital förändringstakt, mobila tjänster, verksamhetsnära utveckling, devops.

 

Liknande jobb

Liknande jobb