CGI

Bedrägeriutredare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 22 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Cards är en enhet inom CGI som tillhandahåller bank- och kort relaterade tjänster så som kundtjänst/ kortreklamationer och Bedrägeribevakning för våra Nordiska bank och bensinbolagskunder.

Vi utvecklar, levererar och driftar även vårt egenutvecklade produkt WM-Card. Produkten är ett komplett kort och betalningssystem med funktionalitet för auktorisation, insamling av finansiella transaktioner, online lojalitet och priser, A/R, fakturering, betalningar, WEB/APP mm. Vi jobbar med att leverera de bästa tjänsterna till nya och existerande kunder. 

Till CGI i Kista söker vi nu en person till rollen som Bedrägeriutredare.

Vi söker en ansvarstagande, ambitiös och analytisk person som vill bli en del av vårt team som arbetar med att förebygga, stoppa och hantera kortbedrägerier. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom kort och bedrägeribevakning. Detta är ett jobb där du får möjlighet till ett stimulerande arbete med mycket ansvar, du kommer få insikt och möjlighet att kunna påverka och delta i hela processen kring vår bedrägerihantering. 

Som bedrägeri utredare kommer du framförallt att arbeta preventivt för att förhindra att våra kunder drabbas av kortbedrägerier. Du kommer att kvalitetssäkra och analysera data samt bygga regler i vårt monitoreringssystem. Ditt ansvar är att hålla kortbedrägerierna mot kunder på lägsta möjliga nivå.

I arbetet ingår ett nära samarbete med övriga bedrägeriutredare, kollegor på IT-avdelningen, kundtjänst samt med externa parter.

Your future duties and responsibilities:

• Arbeta i vårt nya monitoreringssystem som granskar och övervakar korttransaktioner.
• Analysera bedrägerimönster.
• Skapa nya regler i systemet anpassade efter gjorda analyser. 
• Vid avvikelser kontaktar vi kunden för att säkerställa om transaktionen är korrekt. 
• Hålla dig uppdaterad med vad som händer inom bedrägeriområdet, för att kunna leverera en god service mot våra kunder.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som är ansvarstagande, analytisk, proaktiv och bra på att samarbeta. Som person är du även noggrann och stresstålig. 

Vi tror att du har en universitetsexamen inom till exempel statistik och minst tre års erfarenhet av analys av kortbedrägerier. Du har erfarenhet av att ha bearbetat och analyserat stora mängder data och har färdigheter inom SQL och Databaser, samt goda kunskaper inom Excel. Du kan kommunicera utan problem på såväl svenska som engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-20.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Sandra Lundberg, Backoffice manager, 0703052554

analys, bedrägeri, kortbedrägerier, bedrägerimönster, SQL, Databaser, Excel, service

Skills:

  • Bank Cards
  • Database
  • English
  • Finance
  • Fraud Management
  • Microsoft Excel
  • SQL
  • Swedish

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb