CGI

Tacton-konsult inom CPQ och produktkonfiguration, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 17 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Har du jobbat med CPQ (Cost Price Quation) och/ eller produktkonfiguratorer, framförallt Tacton och vill arbeta i ett växande team i Malmö/Lund? Och vill du få möjligheten att bygga och utveckla teamet? 

Vi bygger ut vårt team i och med partneravtal med Tacton och behöver såväl seniora Tacton experter, som dig som kan produktkonfiguratorer och CPQ och vill börja arbeta med Tacton. 

Vi söker Dig som idag jobbar som konsult och vill komma till ett större bolag eller dig som idag jobbar inhouse och vill testa på livet som konsult. Vi utsågs till Top Employer 2018 eftersom våra medarbetare anses ha mycket god arbetsmiljö samt att vi kan erbjuda gynnsamma arbetsvillkor och förmåner. 
Här får även Du med mer erfarenhet möjlighet att utvecklas! Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans då vi ser det som en av nyckelfaktorerna till kvalité och lyckade affärer.

Your future duties and responsibilities:

Som Tacton-konsult utför du implementering av och förändringar för Tacton och hjälper våra kunder vid behov. Vidare har du en rådgivande funktion där du sätter dig in i varje kunds verksamhet och bidrar till att deras behov tillgodoses med rätt uppsättning, där du både utvecklar och förbättrar arbetet. 
Du har ditt Tacton team på CGI men jobbar även mycket ute hos våra kunder tillsammans med dem. Du lär dig kundernas verksamhet och särskilda behov. 
Då vi i och med partneravtalet med Tacton utvecklar vår Tacton-verksamhet till att stötta fler kunder och större leveranser behövs både du som ska arbeta som expert som du som vill kombinera konsultuppdraget med att bygga, leda och utveckla teamet. 
Teamet utgår från Malmö i vars närhet nuvarande kunder finns. Målet är dock att växa så att vi kan leverera Tacton-implementationer och förvaltning i hela Norden. 
Det finns möjlighet att använda kollegor i Indien för leveranser, och du har dina kollegor på CGI med seniora projektledare, business analyst, utvecklare etc till hjälp när det behövs.

Required qualifications to be successful in this role:

Du har du jobbat med CPQ (Cost Price Quation) och/ eller produktkonfiguratorer, framförallt Tacton i flera år, och du har erfarenhet av tillverkande industri. 
Vidare har Du förmågan att sätta dig in i kundernas verksamhetsbehov samt vet hur man kan sätta upp Tacton för att uppfylla behovet. 
Du lyssnar och ger förslag på förändringar och förbättringar. 
Du lär gärna känna dina kunder väl och tycker om att arbeta med flera kunder. 
Arbetet sker både på svenska och engelska då CGI:s kunder ofta har internationell verksamhet men vi är lokalt förankrade. 

Är du intresserad av rollen att leda och bygga teamet? Då har du lett team tidigare och har ett start engagemang i att utveckla verksamheten.

Vi tror att du vill dela med dig av din kompetens inom området och samtidigt fortsätta att utvecklas. Hos oss råder en öppenhet mellan kollegorna och chefer och man tar gärna hjälp av varandra, så för att trivas bollar du gärna dina idéer med teamet och är ödmjuk i din roll. 

För mer information, kontakta gärna: 
Anna-Karin Pörscke anna-karin.porscke@cgi.com, 0708-513525

Skills:

  • English
  • Manufacturing
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb