CGI

Lösningsarkitekt

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2018
Stängs
den 21 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Som arkitekt med ett starkt intresse för kvalité och långsiktighet kommer du ingå i en spännande utvecklingsorganisation som designar, utvecklar och förvaltar lönesystemet POL. Våra kunder är stora och medelstora företag inom privat sektor och POL utvecklingsteam består idag av runt 40 personer med en blandning onshore och offshore.

Your future duties and responsibilities

Som arkitekt kommer du arbeta nära utvecklingsteamen, projekten men även produktägarna med att definiera lösningar som tillgodoser verksamhetskrav och säkrar en god arkitektur. 

Sökande till denna tjänst behöver ha dokumenterad erfarenhet som lösningsarkitekt eller motsvarande gärna med bakgrund som utvecklare. Du har förmåga att skapa en stark gemenskap med dina kollegor i utvecklingsteamen likväl som med övriga delar av produkt- och supportorganisationen inom POL. 

Du är van att arbeta strukturerat, van att fatta beslut och drivs av att säkerställa god leverans mot uppsatta mål men samtidigt vara beredd att vara nere och stötta i det operativa. Vi arbetar alltmer med agila metoder i våra processer och ser gärna att du är nyfiken på nya arbetssätt och intresserad av ständigt utveckla den verksamheten du jobbar i. 

Vi jobbar idag i team och med indiska kollegor så vi ser gärna att du har god kommunikativ kompetens och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Required qualifications to be successful in this role:

I denna roll behöver du:

• ha god förståelse om hur olika system samverkar i en distribuerad miljö och som är utvecklade med olika teknik 
• ha förmåga att relativt snabbt kunna sätta dig in i och tillägna dig kunskaper om företagssystem och dess interaktioner. 
• ha möjlighet att utveckla integrationsstrategi för en enterprise applikation med dess metod- och designdokument med möjlighet att förstå och dokumentera informations- och versamhetsmodeller. 
• kunna föreslå och driva önskade lösningar inklusive gränssnitt mellan olika applikationer 
• kunna koordinera och ordna systemintegrationtester (SIT) & kundacceptanstest (UAT). 
• kunna identifera och förstå befintliga gränssnitt (integration mellan olika applikationer).
• ha erfarenhet från administrativa systemlösningar helst lönesystem
• ha erfarenhet från integrerade Enterprise lösningar 
• ha erfarenhet från att arbeta med externa programvaruleverantörer och erfarenhet från att arbeta inom en global organisation 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-21.

För mer information, kontakta 
Carl Gerhardsson, 070 374 92 86

arkitekt, utvecklare, integration, systemlösningar, lönesystem, POL, systemintegrationtester, kundacceptanstest

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Payroll
  • Solutions Architecture
  • User Acceptance Testing

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb