IT-ansvarig till Däckia

Rekryterare
Däckia AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om rollen
Vi söker en prestigelös och driven IT-ansvarig till vårt huvudkontor i norra Stockholm. Vi genomgår ett omfattande projekt med att uppdatera vårt affärssystem och vi står nu inför en implementering. Som IT-ansvarig är du en av nyckelpersonerna mellan IT och vår verksamhet och du ansvarar för att skapa de rätta förutsättningarna för en god IT-leverans. I rollen utvecklar du riktlinjer och IT-strategier i nära dialog med vår italienska ägare Pirelli. Du är operativt involverad i dina ansvarsområden samt utvecklar och driver dessa framåt enligt fastställd strategi.

 

Vidare ansvarar du för:  

  • Leda och planera IT-verksamheten
  • Leverans av IT-tjänster till vår verksamhet
  • Ansvara för utvecklingen av Däckias affärssystem
  • Projektleda och driva IT-projekt
  • Etablera och underhålla strategiska relationer med IT-leverantörer och konsulter
  • Agera ordförande i Däckias IT-råd

 

Din bakgrund 
Vi ser gärna att du har flerårig bakgrund inom IT och har ett par års kvalificerad erfarenhet av projektledning. Vi söker dig som har erfarenhet av strategiskt planeringsarbete samt förvaltning och kravställning av IT- system. Du har en god förmåga att leda människor och drivs av att skapa en utvecklande och trivsam atmosfär, och du har med fördel arbetat som chef. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics Nav. 
Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
 

Din profil
För att du ska trivas i rollen hos oss är det viktigt att du är självgående och prestigelös. Du har en god förmåga att skapa relationer och förtroende både internt och externt då du kommer resa till verkstäder runt om i Sverige. Som person har du hög ansvarskänsla, serviceinriktad, affärsinriktad och trivs i en föränderlig miljö. 


Låter det spännande?
I denna rekrytering samarbetar Däckia AB med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och kopplar din profil mot tjänsten.

 

Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt!

Liknande jobb

Liknande jobb