Preem söker Förvaltningsledare IT / Teknikansvarig till IT Delivery

Rekryterare
Preem
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 augusti 2018
Stängs
den 28 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Motiveras du av att arbeta i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor? Finns det en teknisk projektledare inom dig som drivs av att leda, stötta och koordinera i genomförandet av projekt? Vi söker dig som har goda kunskaper inom affärssystem och applikationsförvaltning med en vilja att utvecklas i ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om tjänsten
Jobba för framtiden redan idag

I rollen som Teknikansvarig kommer du att tillhöra avdelningen IT Delivery bestående av tio personer som tillsammans ansvarar för att förvalta och utveckla Preems samtliga system. I nära samarbete med förvaltningsansvarig (FA) har du det taktiska ansvaret för ett förvaltningsobjekt bestående av ett antal system inom finans, ekonomi och affärssystem. Ert mål tillsammans är att stötta och tillgodose verksamhetens behov när det gäller förvaltning och utveckling av era tilldelade applikationer och system. Du har en koordinerande roll med många kontaktytor och agerar länken mellan verksamheten och IT.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:

- Stötta verksamheten vid kravframtagning
- I samråd med andra IT-avdelningar säkerställa att kravspecifikationen är tekniskt- och säkerhetsmässigt genomförbar.
- Leda, stötta och koordinera utveckling-, infrastruktur-, integration- och driftresurser i genomförandet av projekt
- Lägga in Change requests och driva produktionssättning
- Tillsammans med (FA) ansvara för att lägga en plan över budget och resursbehov
- Ansvara för att systemdokumentation finns på plats och uppdateras kontinuerligt
- Delta i dialogen med Preems AMS leverantör när det gäller deras ERP system

Som Teknikansvarig är du ett tekniskt stöd till IT-drift och IT-support där du vid behov hjälper till att lösa ärenden av teknisk komplex karaktär. Till viss del kan du även komma att få delta i och leda projekt i rollen som teknisk projektledare.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering på Preems huvudkontor i Stadshagen.


Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande. Du har arbetat i minst 5 år inom IT/Teknik området, gärna i en roll som projektledare eller likvärdig. Du har ett genuint intresse för teknik, en god erfarenhet/kunskap av affärssystem och/eller stora ekonomi/finanssystem.  Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat enligt ITIL och/eller PM3, men det är inte ett krav. Det är även ett plus om du har erfarenhet från att ha arbetat utefter agila metoder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.


Är det här du?
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen som Teknikansvarig är du drivkraftig och känner ett stort ansvar för dina system inom ditt tilldelade förvaltningsobjekt. Du har förmågan att driva dina frågor framåt på ett lösningsorienterat sätt där du prioriterar mellan arbetsuppgifter av både hög och låg karaktär. Du motiveras av många kontaktytor i en koordinerande roll som präglas av mycket frihet under ansvar och ett gott samarbete kollegor emellan. Då du kommer agera stöd åt verksamheten är det viktigt att du trivs i en supporterande roll där du anpassar din kommunikation till motpartens kunskapsnivå. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Utöver detta har du en positiv inställning, en nyfikenhet och en stark vilja att hålla dig ajour inom ditt verksamhetsområde.

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jessica Bauer på telefon 08-120 50 422. Urvalet och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
 

Liknande jobb

Liknande jobb