CGI

Director Consultancy

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 augusti 2018
Stängs
den 29 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Business Processing Outsourcing (BPO) i Göteborg består av ett drivet och framgångsrikt team på ca 70 kollegor som hanterar CGI’s Löne & HR tjänster för våra kunder. Vi förstärker nu vårt leveransteam i Göteborg med ytterligare en ledare i rollen som Director Consultancy(DC). Här får du möjligheten att utvecklas inom ledarskap och affärsmannaskap i en spännande roll och du blir en del i vår enhets ledningsgrupp på ca 10 personer där vi alla har ett gemensamt ansvar för leveranser, kvalitet, innovation, medarbetare så som enhetens strategiska utveckling.

Totalt inom hela vår enhet är vi ca 140 personer i Sverige + ett 80 tal medarbetare i off-shore (Indien/Filipinerna). 

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna prestera på topp.

Your future duties and responsibilities:

Som DC kommer du ansvara för ett 15 tal direkt rapporterande medarbetare som arbetar inom system administration & support för vårt lönesystem POL mot alla våra kunder. I rollen kommer du ansvara för leveransen, kvalitén, kompetensutveckling samt hjälpa till i vår merförsäljning till kunder. 

Som DC kommer du även ha kontraktsansvaret för några utpekade kunder för våra lön & HR tjänster

I rollen har du budget och resultat ansvar både för din gruppering samt för kunder du kommer ansvara över. Du får ett helhetsansvar gällande kunder från ax-limpa som är mycket spännande samt att du som ansvarig för gruppen som hanterar system administration & support av vårt lönesystem POL får en unik möjlighet att påverka hela vår enhets framgång som innebär att du har en nyckelroll med ett stort ansvar men också tydliga befogenheter att genomföra ditt jobb rätt.

Till din hjälp för att lyckas i din roll kommer du samarbeta med andra kollegor inom försäljning, tjänsteutveckling samt många andra inom BPO och CGI.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom löneområdet och har erfarenhet som ledare tidigare. Du behöver tycka om att utveckla affärer och relationer hos våra kunder och samtidigt stå med ena foten i leveranserna för att förstå vad som händer leveransmässigt samt gilla att kontinuerligt utveckla saker till det bättre. Du har god hand med människor och får ut det bästa ut av varje individ samt bygga team.

Du är en god kommunikatör och får personer med dig i vägen framåt. I det dagliga är det Svenska som gäller och vårt koncern språk är Engelska (och även hos flera kunder) så mycket god Engelska i tal/skrift krävs.

Vi ser gärna att du i tidigare roller haft kundkontakt och gärna har erfarenhet som kundansvarig i någon form. 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps och kunders samt enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del i vårt team? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-10-27.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mikael Olbers, Enhetschef BPO Sverige, 0733-985830

Lön, Payroll, kontraktsansvar, resultatansvar, budgetansvar, kundansvar

Skills:

  • English
  • Leadership
  • Payroll
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.


Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb