Utvecklingschef med konsultbakgrund till PwC IT

Rekryterare
PWC
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 augusti 2018
Stängs
den 29 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara del av resan med målet att bli Sveriges bästa IT-organisation? Har du tidigare erfarenhet som konsult och trivs i en ledande roll där du genom ett coachande ledarskap får din grupp att växa? PwC IT erbjuder dig en spännande roll i en organisation med drivande, passionerade, kompetenta och engagerade kollegor!

Om tjänsten
Som Utvecklingschef med fokus på mjukvaruutveckling på PwC IT har du ett övergripande ansvar för en växande utvecklingsorganisation vilken genomgår en transformation från att leverera enklare system och tjänster till att bygga komplexare lösningar med hjälp av agila utvecklingsteam. En av dina viktigaste uppgifter blir att strategiskt stötta dina medarbetare genom att utveckla arbetssätt och resurs- och kapacitetsplanering. Du är också drivande i samverkansarbete mellan olika funktioner inom PwC IT och verksamheten samt arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete.

Då organisationen är i starkt tillväxt kommer du också att ansvara för aktiv och långsiktig rekrytering av både egen personal men också för konsultintag. För att säkerställa kompetens driver du arbetet med karriär – och utvecklingsplanering för dina medarbetare samtidigt som du aktivt verkar för att skapa en god kultur och känsla av tillhörighet i ditt befintliga team.

Du rapporterar till Head of Projects & Development, tjänsten är placerad vid huvudkontoret på Torsgatan. På PwC får du en möjlighet att växa personligen och professionellt i en dynamisk miljö.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en bakgrund som konsult och där du i någon form under minst två år, har arbetat i en ledande roll för ett mjukvaruutvecklingsteam. Du behöver ej vara utvecklare själv, däremot har du en grundläggande förståelse för området. Din tyngd ligger i att ur ett strategiskt -och affärs fokuserat perspektiv ha en förmåga att utveckla funktionen.

Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i både skrift och tal. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I denna rekrytering söker vi efter dig som har en god analytisk förmåga, som är en förtroendeingivande och relationsskapande, naturlig ledare som också värdesätter gott samarbete. Tillsammans med ditt starka resultatfokus, en hög energinivå och entusiasmerande personlighet bidrar du till ett gott samarbetet mellan olika funktioner, ett växande team och att målet om Sveriges bästa IT-Organisation nås lite snabbare.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar PwC med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427 Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, mjukvaruutveckling, utvecklingschef, Software development manager

Liknande jobb

Liknande jobb