Backend-utvecklare med erfarenhet av AWS till snabbväxande start-up

Rekryterare
Ifrågasätt
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 30 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en driven, glad och framåt person som vill vara med på en fantastisk resa? Vill du vara med och ta ett bolag från en liten startup till global spelare?

Vår första produkt, som lanserades för cirka ett år sedan, är en kommentarsplattform som i dag används av en mängd svenska tidningar för att möjliggöra kommentarer på nyhetsartiklarna. Till kunderna hör bl.a. Dagens Nyheter, Dagens industri och Göteborgs-Posten. Nu står dörren även på glänt till såväl nya produkter som kunder i andra länder. Med andra ord både vill och kommer vi att växa kraftigt under de närmast kommande åren.

Just nu söker vi på Ifrågasätt efter en backend-utvecklare till vårt kontor i Malmö. Du kommer att ingå i ett litet team och ha stora möjligheter att påverka både bolaget och våra produkters framtid.

I dag sker backend-utvecklingen i Node.js, men även Go kommer att användas framöver. Det är inget absolut krav att du är van vid dessa språk. Viktigast är att du har erfarenhet av backend-utveckling och snabbt kan lära dig ny teknik. Givetvis känner du dig hemma med SQL och databaser och har gärna kommit i kontakt med NoSQL. Erfarenhet av AWS är ett mycket stort plus. Då vi är ett litet team värdesätter vi också om du har erfarenhet av t.ex. säkra system, drift eller testning. Allra viktigast är att du har rätt inställning samt viljan att vara med att driva utvecklingen och företaget framåt. Självklart har du själv möjlighet att påverka vad du vill fokusera på.

Vår frontend-utveckling sker i Vue och React. Det är därför ett plus om du har kommit i kontakt med någon av dessa.

Tjänsten är på heltid med mycket flexibla arbetstider. Arbetet innebär stor frihet samt möjlighet till optioner, då vi självklart vill att alla som engagerar sig skall få ta del av det värde vi skapar. Placeringen är i Malmö, där Ifrågasätt har sitt kontor nära Malmö Centralstation.

Så är du beredd att kavla upp ärmarna och vara med på en fantastisk resa?

Kontakta oss så snart som möjligt på jobb@ifragasatt.se eller på telefon 046-560 11 60 eftersom rekryteringen sker löpande.

Vill du veta lite mer om oss? Läs mer här på vår hemsida. Nedan följer även ett litet urval av de artiklar som publicerats om Ifrågasätt.

Liknande jobb

Liknande jobb