CGI

Security Services Operations, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Är du expert på Linux samt älskar ordning och reda? Vårt operationsteam behöver fler kollegor! 

Vi söker nya kollegor till drift och förvaltning av våra egenutvecklade säkerhetstjänster. Eftersom säkerhetskraven är mycket höga görs noggranna kontroller av alla medarbetare som också måste genomgå en intern utbildning.
 

Your future duties and responsibilities:

Hos oss på CGI kommer du att vara en viktig del av vårt Security team. Ditt uppdrag blir att se till att våra säkerhetstjänster alltid är uppe med en mycket hög grad av service till våra kunder. Vi arbetar enligt ITIL och noggrannhet och struktur är mycket viktiga egenskaper hos dig. Eftersom vi har totalansvar för våra högkvalitativa säkerhetstjänster har vi också egna utvecklare som ser till att våra managerade tjänster uppdateras och utvecklas för att vara framtidsäkra och attraktiva för våra kunder. 

I teamet finns gedigen expertkompetens som du både bidrar till och får ta del av. Vi har roligt på jobbet och våra kunder har stort förtroende för vårt säkerhetsteam.

Våra kunder finns inom alla sektorer och vi har också branschspecifik kompetens och erfarenhet inom teamet . Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, något som är en självklarhet.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi ser att du är duktig på Linux och en god problemlösare som kan säkerhet. Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket flytande och att du kan uttrycka dig mycket väl i båda tal och skrift på både engelska och svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi vill att du är engagerad, att du tar ansvar och har ett genuint intresse för säker infrastruktur och säkerhetsfrågor. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig

CGI är en vinnare inom IT-branschen som erbjuder dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige. Resor kan förekomma.

För mer information, kontakta gärna;
Anna Dawrin
08-6711594

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-09-30.

Linux, säkerhet, security, konsult, consulting, IT, infrastruktur, ITIL, Cyber Security

Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • ITIL
  • Linux
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Security
  • Swedish
     

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb