CGI

Director Consulting Services - ledare med fokus på digitalisering, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 10 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI i Göteborg består av ett kreativt och framgångsrikt team inom affärsområdet Government & Health och nu behöver vi förstärkning av ytterligare en Director Consulting Services (DCS). 

Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll och möjlighet att jobba med framgångsrika kunder. 
Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.

Vi söker Dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete. Du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare. Vidare har du en positiv/kommunikativ läggning och viljestyrka att utveckla såväl verksamhet som medarbetare. I DCS-rollen behöver du vara affärsmannamässig, tydlig och strukturerad. Du kan och har viljan att skapa en skillnad hos våra kunder med hjälp av innovativa idéer och förändringar hos verksamheten och IT. Rollen innebär även att aktivt delta i att driva utveckling av nya tjänster och paketerade lösningar.

Som Director Consulting Services kommer du ha en strategisk roll i att stödja och utveckla CGI:s affärer med både kort- och långsiktiga mål. Du ingår i ledningsgruppen och har ett personalansvar för ca 18 medarbetare och du blir en viktig del av vår dynamiska verksamhet där många förändringar står för dörren. Som Director Consulting Services driver och medverkar du i satsningar för att hitta nya affärsmöjligheter och tillsammans med våra kunder skapa innovation och hjälpa kunderna med digital transformation. Vidare ansvarar du för att driva upp försäljningen samt verka för merförsäljning på våra befintliga kunder. Vi ser att du har erfarenhet av digitalisera processer med hjälp av IT-lösningar.
 

Your future duties and responsibilities:

Rollen innebär att du har ansvar för ett av våra team i Göteborg, budget- och resultatansvar, säljansvar, kundkontakter samt leveranssäkring. 
Tjänsten innefattar följande fyra huvudsakliga ansvarsområden: 

• Kundrelationer och kundbearbetning/försäljning, utveckla och upprätthålla starka kundrelationer, samt utveckla kundernas affärsverksamhet. 

• Tjänsteleverans, säkerställa kvaliteten på de tjänster som levereras till kunderna samt att leverans sker i enlighet med CGI:s Management Foundation. 

• Deltagande i leveransen av kunduppdrag. 

• Team och medarbetare, det vill säga bemanna, rekrytera och stödja medarbetarnas karriärutveckling. Även främja utvecklingen av teamets förmågor och kompetens i linje med kundernas behov/marknadens utveckling. 

• Verksamhetsstyrning; leda och ansvara för att nå uppsatta mål för omsättning och lönsamhet.

Required qualifications to be successful in this role:

Det är meriterande om Du har: 

• Erfarenhet av ledande befattningar av verksamhetsledning och/eller projektledning och affärs-/projektstyrning.

• God förståelse för omvälvande digitaliseringsprocess som pågår hos våra kunder inom områdena Big Data, Machine Learning, Autonoma system, Internet of Everything och robotisering.

• Vana av ekonomiskt ansvar och budgetering samt resultatuppföljning.

• God affärsmässighet med förmåga att se kundnytta. 

• Stor vikt läggs vid att du är självgående och proaktiv med ett affärsmässigt tänkande.

• Erfarenhet av att arbeta som projektledare.

• Du har ett brinnande intresse för människor, team och projektstyrning.

• Du har god analytisk förmåga och är en skicklig och snabb problemlösare.

• Du värdesätter våra medarbetare högt och tillämpar ett inspirerande och engagerande ledarskap.

• Erfarenhet inom offentlig sektor.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva enhetens utveckling framåt med lokal närvaro nära kunder och medarbetare. Som ledare är du ett föredöme för övriga verksamheten och lever upp till CGIs grundläggande värderingar: Partnerskap kvalitet, Intraprenörskap och delande, Objektivitet och integritet, Respekt, Finansiell styrka och Corporate Social Responsibility. 

Placeringsort: Göteborg

Tillträde enligt överenskommelse. 

ledare, försäljning, digitalisering, verksamhetsledning, projektledning

Sista ansökningsdatum: 2018-09-30

För mer information, kontakta gärna: 
Hossein Madanee (VPCS, ansvarig ledare Government & Health West), 070-680 57 84

Skills:

  • Analytical Thinking
  • English
  • Leadership
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Project Management
  • Swedish
     

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb