CGI

Senior Projektledare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 4 september 2018
Stängs
den 29 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Vi söker förstärkning till CGI och letar efter dig som vill dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. 

Vår vision: ”Att vara en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser i världsklass som hjälper våra kunder att lyckas”

Delar du vår dröm: ”Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över”. Då är det dig vi letar efter!

Your future duties and responsibilities:

Vi söker dig som talar våra kunders språk, som förstår deras verksamhet och som vill vara med att hjälpa dem i sin förändringsresa. Du skall driva projekt i kunders regi samt i CGI-ägda projekt. Du kommer att ingå i ett team i Malmö och jobba med våra kunder inom respektive bransch i samarbete med kollegor i Malmö, på andra orter i Sverige och i andra länder.

Required qualifications to be successful in this role:

Som projektledare hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter, ta ansvar för projektbudget, leda teamet mot projektmålet samt skapa god teamkänsla och arbetsklimat. Eftersom projekten är varierande får du chans att driva dem enligt olika projektmetoder, t ex får du arbeta i både agila- och vattenfallsprojekt. 

Projekten kan vara av olika storlek. Ofta kör du ett stort alternativt komplexa riskprojekt på heltid eller men ibland delar du din tid mellan några mindre projekt. 

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

För mer information, kontakta 

Anna-Karin Pörscke 
Manufacturing
040-693 3525 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 2018-11-03

project, agil, management, ledning, projektledare, IT, konsult

Skills:

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Swedish

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb