CGI

Systemutvecklare, Försäkringsbranschen, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI söker erfarna Progress konsulter! 

Financial Services Stockholm växer och söker nu erfarna systemutvecklare inom Progress med stort eget driv med gedigen erfarenhet av att designa och utveckla lösningar samt brinner både för teknik och för sin personliga utveckling. 

CGI är en mycket stark spelare inom Financial Services i Sverige och vi levererar IT-tjänster till kunder inom dessa områden både i närområdet och internationellt.


Your future duties and responsibilities:

Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.


Required qualifications to be successful in this role:

Vår önskan om kompetens och personlighet:

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis datavetenskaplig civilingenjörsutbildning eller motsvarande. 

Du har minst 10 års erfarenhet som systemutvecklare, gärna inom olika tekniker där arbete mot Financial Services och kunskap om WinSure försäkringssystem är mycket meriterande. 
Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund. 

Det här erbjuder vi dig:
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. 

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. 
Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-11-03. 

Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter:
Susann Edvardsson, Director Consulting Services, Financial Services Stockholm, +46 73 920 87 01

Progress, Insurance, Försäkring, Systemutveckling, utvecklare, developer, Winsure,


Skills:

  • Health Insurance
  • Life Insurance
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Winsure

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb