CGI

Prestandatestare, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 4 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

Prestandatestare sökes till vårt unika testcenter hos ett av Sveriges mest framstående och uppmärksammade produktbolag.

Vi söker Dig som vill arbeta i en internationell miljö och dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. 
I vårt testcenter får du vara med och utveckla produkter som ligger i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av kundens högst prioriterade projekt. Vår kund växer snabbt och vi behöver utvecklas i samma takt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och sin egen arbetssituation. 

Just nu ser vi gärna att du med ditt arbete som prestandatestare eller testautomatiserare vill vara med och förstärka vårt team. Vi letar efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med tjänster inom prestandatest och testautomatisering till ytterligare en nivå.


Your future duties and responsibilities:

Vi söker dig som talar våra kunders språk, förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. 
Genom att leda, driva och utföra arbete med prestandatesting och/eller testautomatisering i kundernas projekt, finns bland annat chansen att vara med och utveckla uppkopplade bilar, telematic tjänster eller bygga nya fabriker. 
Dina uppgifter genomförs i en global miljö där du får chansen att jobba med människor från hela världen. 
Arbetet utförs i olika leveransformer, exempelvis i ett team som levererar kompletta tjänsteleveranser tillsammans med offshore-medlemmar eller som enskild resurs i ett utvecklingsprojekt. 
Rollen innefattar även ansvar för kostnadsestimeringar, pre-sale, analysarbete och presentationer.


Required qualifications to be successful in this role:

Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?

Vi söker dig som är en prestandatestare eller testautomatiserare och vill jobba med komplexa lösningar. 
Du har några års erfarenhet av att driva prestandatestprojekt eller testautomatisering på ett standardiserat och proffesionellt sätt, har jobbat i flera projekt och har kunskap av hela utvecklingsprocessen och mjukvaruarkitektur.

Då dina arbetsuppgifter även kan komma att omfatta analyser, presentationer och proof of concept för kunder, ser vi gärna att du är analytisk, har en teknisk förståelse och har en utåtriktad personlighet där du trivs med att vara en drivande koordinator.

Som prestandatestare hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter och du är bra på att förklara affärsnyttan av testning. 
Du kan även ge förslag på ”best practice” -lösningar för utförande av tester beroende på kundens miljö och infrastruktur.

Det är meriterande om du har kompetens av verktyg inom relevant område, exempelvis VSTS, Microfocus Performance Center/LoadRunner, UFT, LeanFT, Jmeter och Selenium.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 2018-11-04. 

För mer information kontakta Anders Oskarsson 
+46 31 7514466 
a.oskarsson@cgi.com 

prestanda, test, testautomatisering, analys

Skills:

 • Agile / Collaborative Method
 • Analytical Thinking
 • Automated Testing
 • Communication (Oral/Written)
 • Leadership
 • Load Runner
 • Quality Assurance/QA Strategy
 • Software Architecture
 • Technical Analysis
 • Test Management
   

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb