CGI

Junior RPA Konsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 september 2018
Stängs
den 6 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Brinner du för ny teknik och har ett stort intresse av att lära dig allt inom RPA (Robotics Process Automation)? Vill du utvecklas för att förstå sambandet mellan affärsprocesser, arbetsinstruktioner och RPA-teknik? 

Då kan vi erbjuda dig en unik möjlighet att arbeta med nya spännande och komplexa RPA-projekt tillsammans med vårt team inom Robotics och AI. Här får du tillsammans med en mentor utvecklas inom en av världens snabbast växande branscher!

 

Your future duties and responsibilities:

Vi har tillgång till några av världens mest avancerade och beprövade teknologier och behöver ännu fler skickliga medarbetare, så att vi kan fortsätta att uppfylla våra ambitioner att växa samtidigt som vi är bäst.

Vi har nyligen startat en RPA-kompetensenhet i Sverige, och vi behöver därför fler starka profiler. Vi söker initiativrika RPA-konsulter som kan bidra till att utöka vår RPA-kompetens i Sverige. Vi använder vår beprövade och dokumenterade leveransprocess, vilket garanterar konsekventa och framgångsrika leveranser.

Ditt kommande jobb:

Tillsammans med resten av projektteamet kommer din primära roll som RPA-konsult att vara det tekniska stödet i en framgångsrik RPA-leverans till våra kunder. Dessutom kommer du utvecklas att ansvara för att konvertera affärsprocesser och arbetsflöden till RPA-teknik tillsammans med projektteamet.

Required qualifications to be successful in this role:

Det är därför vi väljer dig:
Vi behöver inte en särskild utbildningsriktning, men betonar vikten av att du är analytisk, ambitiös, utåtriktad och tänker på affärsbehoven före tekniken. Dessutom har du studerat inom Systemutveckling och har erfarenhet av .NET, C #, Java eller VBA. Samtidigt har du en önskan att arbeta inom systemutveckling. Kanske har du redan kompetenser i UIPath eller Blue Prism / Thoughtonomy eller någon annan RPA-lösning.

Dessutom vill vi att du:

• Ha en förståelse av processdiagram / flowcharts
• Fungerar bra i en projektorienterad arbetsform och uppskattar tvärfunktionellt samarbete 
• Intresserad av bra kodkvalitet och robust systemarkitektur
• Kan tillämpa konstruktionsprinciper och är intresserade av utvecklingsmetoder
• Intresserad av ny teknik, inklusive AI, chatbots, etc.

Därför väljer du oss:

Hos oss får du möjlighet att styra din arbetsdag utifrån stort eget ansvar och hög flexibilitet. Vi arbetar i spännande uppdrag med en hög professionalism i en internationell miljö. Tillsammans värnar vi om en bra social miljö där taket är högt och det aldrig är långt till en annan duktig kollega att rådfråga. Vi arbetar tillsammans i team med erfarna kollegor och god sammanhållning. Här arbetar man med en stor respekt för varandras professionella och personliga färdigheter.

Arbetsnöjdhet är avgörande för både välbefinnande och framgång. Därför erbjuder vi i CGI inte bara en bra lön men också attraktiva arbetsförhållanden, inklusive:

• Ägande i världens femte största IT-serviceföretag genom vårt aktieprogram
• Attraktivt pensionssystem, sjukförsäkring, matsal och en näringslivsförening
• Deltagande i interna nätverk
• Ett ledande företag med stabil tillväxt och en sund ekonomi

Är du vår nästa medarbetare? Ansök här och nu direkt! Då tjänsten kräver att du är svensktalande vill vi gärna ha ansökan och bifogat CV på svenska. 

Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter: Jarkko Parviainen; jarkko.parviainen@cgi.com

Ansökningsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-11-05.

RPA, Robotics, systemutveckling, JAVA, .NET, UIPath, AI, Artificiell intelligence

Skills:

  • .NET
  • Analytical Thinking
  • C#
  • Communication (Oral/Written)
  • Java
  • VBA
  • Visual Basic

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb