CGI

Systemutvecklare, Jönköping

Rekryterare
CGI
Plats
Jönköping
Annonserat
den 10 september 2018
Stängs
den 7 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
På vårt kontor i Jönköping är vi just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka våra team med flera duktiga medarbetare. Just nu söker vi flera systemutvecklare främst med inriktning mot webbutveckling eller Javautveckling. 

Vi söker medarbetare för att möta våra kunders behov i deras utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag mot kund och med en delaktighet i deras affärsutveckling. Kundnärhet och personlig utveckling prioriteras av oss på CGI.

 

Your future duties and responsibilities:
Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till längre uppdrag. Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. 

Vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen med kunskap inom följande områden: 

• Kravanalys och validering av krav 

• Analys, design och implementation av beskrivna funktioner och komplexa system 

• Enhetstest och kvalitetssäkring av levererade kodmoduler 

• Stöd till formella applikationstester 

• Integrationserfarenhet 

• Dokumentation


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker Dig som har 3 eller fler års erfarenhet som systemutvecklare. Du har förmodligen ett gediget teknikintresse och erfarenhet av att arbeta med agila metoder så som Scrum eller Kanban. 

Du har troligen en akademisk utbildning inom datalogi eller motsvarande. För att lyckas i denna roll bör du ha djup kunskap inom några av följande tekniker: 

• Java (Standard, Enterprise) 

• Webb (Javascript, Typescript, HTML, CSS) 


God kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav. 

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI. 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 7 november. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA 

Linus Ivarsson +46 70 246 79 41 rekrytering.sydost@cgi.com 

systemutvecklare, utvecklare, developer


Skills:

  • .NET
  • English
  • Java
  • Java SIP
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb