Systemutvecklare med inriktning system- och processutveckling

Plats
Karlskoga (Stad), Örebro
Annonserat
den 10 september 2018
Stängs
den 16 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nobeli Business Support AB är ett tjänsteföretag med ett kunderbjudande inom bl a affärsområdena Dokumenthantering, Lön & personal samt Säkerhet. Nobeli expanderar och satsar aktivt på att automatisera och digitalisera vår verksamhet och våra tjänster. Vi söker därför en Systemutvecklare med inriktning mot system- och processutveckling som vill vara med och utveckla tjänster som ligger till grund för Nobelis tillväxt.

Nobeli Business Support utvecklar och säljer business supporttjänster inom områden såsom Lön och personal, Säkerhet och Dokumenthantering. Företaget har ca.135 anställda med en omsättning på ca 170 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna.
Nobeli Business Support tillhandahåller tjänster som inte är kundernas kärnverksamhet. Tjänsterna omfattar lönehantering, inköp, patent, säkerhetsrådgivning, tekniska lösningar för säkerhet, spedition och arkivtjänster med fokus på digitala lösningar. Därtill bedriver Nobeli Business Support hotell-, restaurang- och konferensverksamhet då bolaget äger Bofors Hotell.


Övergripande arbetsuppgifter

  • Genomföra förbättringar och automatiseringar av produktionsprocesserna inom våra affärsområden
  • Genomföra implementation av nya kunduppdrag avseende systemuppbyggnad och processer
  • Implementera integrationer mellan system
  • Systemförvaltning/underhåll av befintliga system
  • Vara en aktiv medlem i Nobelis växande team för System- och teknikutveckling

Du samarbetar också med våra tredjepartsleverantörer gällande applikationer och drift samt servar produktionsavdelningarna med komplex teknisk kompetens inom systemteknik och underhåll. Du samarbetar också nära våra kunder med stöd och rådgivning inom området systemteknik och processutveckling.
Arbetsort: Karlskoga eller Örebro


Kvalifikationer
Vi söker dig med universitetsutbildning inom systemvetenskap eller datateknisk utbildning. Du har mycket god kännedom om databashantering och har god erfarenhet av programmering i .Net med exempelvis C#. Vi ser även att du arbetat med integrationer mellan komplexa system. Då vår satsning på automatisering av våra processer bygger på RPA (Robotic Process Automation) ser vi erfarenhet av detta som meriterande. Meriterande är det också om du har några års erfarenhet från tidigare arbete inom tjänsteproducerande verksamhet.

Som person är du positiv och du ser förändringar som en möjlighet. Du har god samarbetsförmåga och sätter kunden i fokus. Du är bra på att planera, strukturera och prioritera. Du är van att ta ansvar och att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften likväl som du också kan arbeta självständigt.

Du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad kan Nobeli Business Support erbjuda dig?
Vi erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och våra leverantörer. Vi prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att utvecklas i yrkesrollen.
Vår värdegrund bygger på kompetens, kvalité, förtroende och framåtanda. Nobeli erbjuder bra anställningsförmåner med bl a friskvårdsbidrag. Mer information om företaget hittar du på www.nobeli.se


Sök tjänsten i dag!
Experis är din partner i rekryteringsprocessen. På Experis är vi specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Stenstrand på telefonnummer 054-22 18 87. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet 
16 september. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev.

ANSÖK

Liknande jobb

Liknande jobb