Lösningsarkitekt inom Trading till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 29 augusti 2018
Stängs
den 20 september 2018
Ref:
8F07D22E-B497-4AF4-8AAB-50D03EDA9C1F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som junior Lösningsarkitekt här kommer du bidra både strategiskt och operativt till bättre kundupplevelser i en snabbrörlig miljö.

Stimuleras du av en föränderlig miljö med såväl tekniska som affärsmässiga utmaningar? Inom Trading på SEB får du som Lösningsarkitekt en varierad vardag med möjligheten att både påverka, förbättra och skapa affärsvärde och kundnytta i lösningarna!

OM JOBBET

Du kommer framför allt att jobba med att vara med och driva SEBs arkitektur och IT-landskap mot framtidens förutsättningar. Här blir du en del av ett seniort och affärsnära team inom Trading-området. Du ges möjlighet att lära dig Trading som affärsområde och på sikt ges du möjlighet att ansvara för att IT-miljöerna möter affärskraven och samtidigt behåller kostnadseffektivitet vid förvaltning. Tekniskt omfattar området flertalet komplexa system med ständigt ökade förväntningar från både affären, kunderna och marknaden. Du kan vänta dig en bred och utvecklande roll där kombinationen av teknisk kunskap och förmåga att driva förändring är centrala.

Du blir en del av ett specialistteam om 5 personer i arkitektgruppen för Trading. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna med kontakter inom SEBs större arkitekt community och stakeholderns inom Market och Trading.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vilja förstå både detaljerna och hur de påverkar helheten då ditt fokus kommer skifta mellan nuvarande behov och långsiktiga förbättringar inom arkitekturen. Du behöver vara en trygg kommunikatör och besitta förmågan att verka i både formella och informella sammanhang i en miljö med många intressenter. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund inom utveckling men det är mindre viktigt vilken utvecklingsmiljö du är erfaren inom - det viktigaste är att du inser att du inte är klar och är ständigt nyfiken på nya tekniska utmaningar.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb