Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm Uppdrag

Rekryterare
Pagero
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 augusti 2018
Stängs
den 20 september 2018
Ref:
3C187FF1-7DE2-4A56-9DEF-AE78A4EF97EA
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gillar du att lösa problem och ge teknisk support? Hos Pagero i Stockholm kommer du få göra precis det och mer!

Här får du jobba kreativt och kundnära med support och utveckling i Primelog TMS, ett ledande tekniskt system som är byggt i Java och som är framtaget för logistikbranschen med användare över hela världen!

VI ERBJUDER DIG

Pagero är ett företag som präglas av en entreprenörsanda och tillväxt. Vi är på en förändringsresa för att nå våra mål som vi satt upp i vår vision för 2022 och du kommer att utgöra en värdefull kollega för oss i vårt arbete med att nå dessa. Utöver de fina lokalerna som är placerade precis i hjärtat av Stockholm på Kungsgatan 64 får du:

  • en varierad roll med stort utrymme att sätta din egen prägel
  • ett härligt team av kollegor, som ser fram emot att du börjar
  • spännande tekniska utmaningar
  • kundkontakt med nationella och internationella kunder

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer framför allt att jobba med:

  • teknisk support via Skype, mail eller ärendehanteringssystem i 1st, 2nd och 3rd line
  • felsökning inom t.ex. databaser, integrationer, frakter, logistik, lastplanering och fakturor
  • projektledning av egna kundärenden som kan variera i storlek och komplexitet

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Pagero så jobbar över 250 personer och i ditt team har du sex andra kompetenta kollegor som jobbar i samma område som du.

MER OM DIG

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av teknisk support sedan tidigare. Du tilltalas av möjligheten att få ta ansvar och hitta lösningar på tekniska problem i med varierad svårighetsgrad. Då våra kunder är internationella behöver du behärska så väl engelska som svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet Oracle, SQL och av systemutveckling i JavaEE och/eller Qlickview kommer detta att komma väl till pass i denna roll.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Primelog, som är en affärsenhet inom Pagero Group, är en ledande SaaS (Software-as-a-Service) leverantör för globala logistiklösningar med fokus på utveckling av transporthanteringssystem (TMS), komponenter som stöder hela upphandlingsprocessen, t.ex. kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalys och attestering. Pagero Group levererar molntjänster till globala företag för att automatisera processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay. Primelogs kompetens inom logistik och med sin mjukvara Primelog TMS är det som attraherar

Liknande jobb

Liknande jobb