Sharepoint-utvecklare till Deloitte i Stockholm

Rekryterare
Deloitte
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 14 augusti 2018
Stängs
den 14 september 2018
Ref:
7947A8F6-6E2B-4D62-A354-E48680178880
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du på en modern och flexibel arbetsplats där du kan påverka? Sök då jobbet som Sharepoint-utvecklare på Deloitte i Stockholm

Som Sharepoint-utvecklare hos Deloitte arbetar du brett ut mot organisationen där du får en avgörande roll för företagets framtida utveckling. Här får du arbeta med den senaste tekniken inom ditt område, som exempelvis Azure och Office 365, samt ta del av generösa förmåner och med möjlighet att arbeta hemifrån!

VI ERBJUDER DIG

På Deloitte erbjuds en modern arbetsplats där teamet tillsammans strävar mot gemensamma mål. Du kommer att ha en viktig roll där du får ta mycket ansvar och med stor möjlighet att kunna påverka inom ditt område. Här värderas din kompetens högt och du får arbeta tillsammans med ledare som är tekniskt insatta och har en stor tillit till din yrkesmässiga kunskap. Genom kompetenta kollegor och en kontinuerlig kompetensutveckling ges du goda förutsättningar att främja din utveckling och få ut din fulla potential.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Deloitte ligger väl i framkant med sin tekniska miljö vilket bidrar till en utvecklande och stimulerande miljö att arbeta i. På Deloitte finns två SharePoint- miljöer; en för intern och en för extern access som tillhandahålls globalt. Du kommer primärt arbeta med att vidareutveckla och förvalta applikationer och lösningar för båda dessa SharePoint-miljöer, där dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Förvalta och vidareutveckla nuvarande Sharepoint-miljöer.
  • Representera ditt område ut mot organisationen.
  • Supportera interna användare inom Sharepoint.
  • Successivt migrera till Azure och Office 365.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

IT-avdelningen består idag av totalt 17 medarbetare, där IT-support består av 7 medarbetare som ansvarar för användarsupporten internt. Sedan finns 10 medarbetare som arbetar med systemutveckling och infrastruktur, där även utveckling av SharePoint ingår.

Du kommer att arbeta från Deloittes huvudkontor i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och stort intresse av utveckling i SharePoint. Förutom kunskap i Sharepoint som system som ser vi gärna att du har kunskap kring administration och utveckling i HTML, CSS, Javascript, JSOM/CSOM och C#. Det är ett plus om du har kunskap inom JSON, Angular och React. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift då du kommer att arbeta i en internationell miljö. Du gillar problemlösning och har en bra förmåga att behålla lugnet i stressande situationer.

Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT/SharePoint-området, samt om du har kunskaper inom Azure, Office 365 och andra Microsoft-produkter.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential. Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Liknande jobb

Liknande jobb