Polismyndigheten

It-tekniker till enheten för Leverans och Support, Nord med placering i Umeå

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Umeå (Kommun), Västerbotten
Annonserat
den 11 september 2018
Stängs
den 1 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetsplatsbeskrivning

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens IT-avdelning har ca 750 anställda och ansvarar för all it som används av myndighetens ca 30 000 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Leverans och support har lokal närvaro i varje region. Regionala servicekontor återfinns i Nord/Mitt, Stockholm/Bergslagen, och Syd/Öst/Väst. Servicekontoren sköter införande, leverans och service av ny teknik, inklusive koordinering och samordning av större leveranser. Systemen för telefoni och radiokommunikation, inklusive handterminaler och fordonsstationer, hanteras också av servicekontoren.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge IT-support i secondline till våra slutanvändare vid Polismyndigheten samt att arbeta med installationer av teknik i olika uppdrag. Administration av vår utrustning är även en viktig del av arbetet. Stationeringsort är Umeå med arbetsområde inom hela region Nord som omfattar Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Det förekommer mycket resor inom arbetsområdet och en del logistikhantering. Beredskaps- och dispatcherarbete ingår i tjänsten. Arbetet är varierande och du möter många olika kunder i en intressant arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial- eller eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som It-tekniker/Supporttekniker.
  • Goda kunskaper gällande PC, skrivare, kringutrustning och nätverkskommunikationsutrustning.
  • Mycket stor servicekänsla och fokus på att hjälpa våra kunder med tyngd på bra resultat och kvalité.
  • Förmågan att uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift.
  • B-körkort och vana att köra bil.

Personliga Egenskaper
Personliga egenskaper är ofta lika viktigt som teknisk kompetens för en grupps utveckling och dynamik. Vi ser att du som söker har en positiv inställning till människor och arbete, är engagerad och pålitlig. Du har ordningssinne, samt ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Du tycker om att lära dig nya saker och vill gärna dela med dig av vad du kan till andra. Du tycker om att lösa problem, är flexibel och ser möjligheter. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, noggrann och ser till helheten. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ och att ge en god service är för dig en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta gruppchef Matilda Brander tfn, 010-56 82301

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av: Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 211; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-56 38710; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010 5677092; Karna Tillheden, Seko Polisen, tfn 010-56 16 627

Övrig information

Anställningen

Arbetsort: Umeå

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.                  

Ansökan:

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med hr-support@polisen.se

 Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 1 oktober 2018. Vi tar endast emot bilagor i pdf- och doc-format.

 Du söker tjänsten via jobb.na@polisen.se och du uppger diarienumret för ärendet, A452.306/2018.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansök via e-post