Erfaren Business Analyst, PostNord

Rekryterare
PostNord
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 september 2018
Stängs
den 12 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Nu söker vi dig som vill vara med och stödja PostNords verksamhet på taktisk och operativ nivå inom ett antal olika områden. Exempel på områden försäljning, kundservice och marknad.


Bli en del av vårt team

Som Business analyst kommer du vara del av ett CRM team på 3 personer samtidig som du ingår i ett agilt utvecklingsteam. Dina uppgifter består av att utarbeta och översätta krav från verksamheten till funktionskrav och test. Du kommer även att analysera och dokumentera verksamhetskrav i form av processanvändningsfall och leverera input till Salesforce/SAP. Du kommer att vara länken mellan verksamheten och utvecklingsteamet för att säkerställa att kraven uppfylls och bidrar till att vi levererar en lösning som fungerar för verksamheten


Du har vad som krävs

För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse och erfarenhet av att ha arbetat med att utvärdera behov, visualisering och dokumentation av krav på systemstöd inom CRM-området (försäljning, kundservice, kundmasterdata, marknadsföring). Du skall också ha erfarenhet av att utvärdera lösningar, planera och genomföra test.

Vi förväntar oss att du har arbetat med Salesforce Service Cloud och Sales Cloud anpassning och att du har en certifiering som Salesforce administratör. Ytterligare Salesforce certifiering, SAP kompetens och erfarenhet av att arbetat agilt är en fördel.

Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning Du skall behärska engelska i tal och skrift samt något nordiskt språk. (svenska, danska el norska)

Som person har du en mycket god analytisk förmåga, du är driven och lösningsorienterad. Du kan på ett effektivt sätt strukturera och planera arbetet för dig själv och för ett team, tänka framåt för att säkerställa effektiva leveranser, inklusive engagera nyckelintressenter för att säkerställa en effektiv process. Du har en god strategisk förmåga och kan växla mellan det långsiktiga perspektivet och att hitta operativa lösningar.


Vi levererar

Hos oss blir du del av vårt IT-delivery team. Vi stöttar och hjälper varandra, utbyter erfarenheter och beslutar om vägen framåt tillsammans. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar PostNord med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wassen, 072-514 29 36, lena.wassen@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Fackliga kontaktpersoner, se
 www.postnord.com/fackliga.

Liknande jobb

Liknande jobb