eHälsomyndigheten

Second Line Support till eHälsomyndigheten

Plats
Kalmar (Län)
Annonserat
den 13 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med samhällsnyttig verksamhet och få möjlighet att utveckla dig inom IT och serviceområdet?

Vi söker nu två Second Line Support till avdelningen Digitialisering. Arbetsgruppen består av fem personer som hjälps åt att bemanna 2:a linjen och stödja både interna och externa kunder både i test och produktionssystem.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom IT med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten

På Second Line jobbar vi med att hjälpa vårdaktörer, apoteksaktörer och privatpersoner med våra externa tjänster. Du kommer vara en del av ett team som har ansvaret för att lösa de ärenden som kommer in antingen med hjälp av egen kunskap och rutiner eller eskalering till andra delar av myndigheten under våra öppettider. Du kommer jobba både mot test- och produktionssystem där du även hjälper kunder bl.a. med att ladda testdata i testsystemen.

Du kommer att jobba med att ge support till både externa kunder och dina kollegor genom att hantera ärenden från olika köer. I ditt jobb ingår att stödja verksamheten i tex utlämnings- och utredningsärenden och att arbeta i incidentprocessen. Vidare ingår att utföra instruktionsbaserat arbete i olika servermiljöer genom att t.ex. läsa loggar, kontrollera batchar eller exekvera SQL-script. Jobbet innebär utvecklingsmöjligheter i flera ansvarsområden som t.ex. Testsupport.


Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen inom data/IT eller likvärdig utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap
  • Några års erfarenhet av arbete i Incidentprocessen baserad på ITIL.
  • Minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat med teknisk support.
  • Erfarenhet av att söka i större databaser och loggfiler i produktionsmiljö.
  • Goda kunskaper i svenska språket. Både i tal och skrift.


För att lyckas och trivas i jobbet ser vi att du är självgående, sätter värde i ett bra samarbete och har en hög problemlösningsförmåga. Det här är ett jobb för dig som serviceinriktad och kommunikativ. Du ser utmaningen i avgörande situationer och har en ständig vilja att jobba med att förbättra ditt arbete och de rutiner som finns.


Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av att arbeta i UNIX-miljö
  • ITIL-Foundation V.3 certifierad.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.


Vad erbjuder vi

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningarna är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Mathias Erlandsson, enhetschef på Produktion av Informationstjänster, tel 010-458 63 01, HR-specialist Carolin Gullberg, tel 010-10 60 718, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 14:e oktober 2018!

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.