CGI

Affärsorienterad Lösningsarkitekt / Application Management, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 september 2018
Stängs
den 14 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI söker nu dig som vill vara med och slåss om de största outsourcingaffärerna inom IT-världen samt som vill jobba med den största aktören på marknaden! 

Som affärsorienterad lösningsarkitekt arbetar du med större strategiska affärer. Vår lösningsarkitekt förväntas att ha kunskap inom området Application Management och Application Development och har förmågan att bygga vinnande affärer.

 

Your future duties and responsibilities:
Som Lösningsarkitekt Application Management arbetar du med större strategiska affärer som kommer göra stor skillnad för vår tillväxt. 

Som Lösningsarkitekt tar du ansvar för att arbeta fram design av leveransmodell och säkerställa kapacitet att leverera i samråd med vårt affärs/leveransteam. Du kommer arbeta i team för att skapa affärer och ha en mycket tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär även att samverka med ledningen inom CGI inom olika delar av processen.


Required qualifications to be successful in this role:
Du har erfarenhet att arbeta med CXO nivå såväl som mer teknikorienterade roller och gör dig lätt förstådd och skapar förtroende. 

Rollen är kommunikativ, både internt och externt, och du hanterar allt från design, in försäljning och överlämning till leverans, såväl i tal som i text.

Vi arbetar med de största outsourcingaffärerna, tempot är högt och kravet på erfarenhet och kompetens är högt. Du får arbeta i team som alla har till uppgift att forma de bästa offerterna till våra kunder. 

Som vår LöA förväntas du ta ett stort eget ansvar för att hantera affärsmöjligheter. Du skall bemästra design av lösning, arkitektur och kalkylering. Du skall kunna alla delar inom Application Management och dess leveransmodeller. 

Vårt team bygger på att vi hjälper varandra vilket innebär att du aktivt kommer att stötta andra inom gruppen där det krävs punktinsatser. 

Vi förväntar att du har en gedigen kunskap och erfarenhet inom området Application Management och Application Development och har förmågan att bygga vinnande affärer. Du har minst 10 års erfarenhet av liknande uppdrag och kan visa på framgångsrika uppdrag. Du behärskar flertalet olika leveransmodeller och affärsmodeller och kan snabbt orientera dig inom applikationslandskapet. Du har tidigare arbetat med tex Microsoft, SAP, Oracle och IFS leveranser eller andra meriterande plattformar. Du har även djup insikt i DevOps, Agil utveckling, SafE, Test As A Service, Digitalisering och Transformation som exempel på andra meriterande delar. 

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du; 

• Är van vid att hantera team och människor i en krävande miljö 

• Är van att arbeta i krävande affärsprojekt 

• Behärskar flertalet olika leveransformer, plattformar samt nya trender inom AM/AD området 

• Är uthållig samt duktig på att prioritera. Behärskar Svenska och Engelska flytande. Extra meriterande om du arbetat internationellt tidigare på större företag. 

• Arbetar på egen hand och hanterar hela affärsprocessen från design, kalkylering, offert, presentation, avtal till leverans. 

• Är affärsinriktad och har kundfokus 

Som person tar du egna initiativ och du arbetar självständigt och strukturerat med ditt team. 

Vi söker dig som är mycket senior affärsorienterad lösningsarkitekt och har arbetat inom branschen tidigare med liknande uppgifter. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 november. För denna tjänst hanterar vi ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

För mer information kontakta gärna:

Mikael Wallin 
Mikael.wallin@cgi.com 
0733-984569

applicationmanagement, lösningsarkitekt


Skills:

  • Application Development
  • Solutions Architecture

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb