Chef för Automatisering med AI och Robotics till PostNord

Rekryterare
PostNord
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 17 september 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bli en del av vårt team
PostNord skalar upp sin satsning inom både RPA och AI, och du kommer bli en nyckelspelare i uppbyggnaden av den nordiska enheten som ska att ge samlat starkt fokus på detta viktiga framtidsområde inom PostNord.

I rollen som chef för automatisering, erbjuder vi dig ett omväxlande arbete med stort ansvar i en nordisk organisation. Här leder och driver du den tekniska utvecklingen framåt inom RPA, AI och machine learning inom Postnord.

Du ansvarar för att bygga upp vår nya enhet, vars fokus kommer vara en centraliserad nordisk utveckling och förvaltning av våra tekniska lösningar inom området. Vi arbetar agilt och behöver ett snabbrörligt team med förmåga att omsätta ny teknik till lösningar och tjänster som genererar maximalt affärsvärde till verksamheten. Ditt arbete innebär därför ett tätt samarbete med verksamhetsansvariga för att identifiera prioriterade områden och utveckla dessa med hjälp av ditt team.

Du ingår i IT Deliverys ledningsgrupp och rapporterar till Head of IT Delivery.


Du har vad som krävs
För att vara framgångsrik i rollen bör du ha bred erfarenhet av IT-branschen och har ett kommersiellt synsätt. Du har flera års erfarenhet av ledarskap inom IT och leverantörshantering och samt erfarenhet av RPA och AI, helst inom större organisationer. Vi ser att du drivs av att förbättra och utveckla nya lösningar för att förbättra och effektivisera och att du samspelar väl i området mellan verksamhet och teknik.

Du har en akademisk bakgrund inom IT, maskinteknik, Data- och systemvetenskap, ekonomi eller relaterade discipliner så som Maskinlärning, Matematik eller Robotik och minst 8 års arbetslivserfarenhet inom IT samt färdigheter i minst ett nordiskt språk och engelska.


Som person är du driven, kommunikativ, trygg i dig själv med en stark självkänsla. D har en god förmåga att skapa relationer och ditt arbetssätt är strukturerat och leveransinriktat. Du engagerar och motiverar dina medarbetare att driva utvecklingen framåt både i ditt team och utanför. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för rollen.


Vi levererar
Vi arbetar i en dynamisk miljö med en varierande och ibland oförutsägbar vardag. I den här rollen finns det en hög grad av flexibilitet och frihet under ansvar. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar PostNord med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anki Snis, 08-508 954 53, anki.snis@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Liknande jobb

Liknande jobb