Teknisk Kravanalytiker till Länsförsäkringar

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 september 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Ref:
A5E8F397-D2F4-4048-8503-D698D018459D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Länsförsäkringar erbjuds du en bred roll inom teknisk kravanalys och projektledning. Du leder och coachar ditt eget team.

Vill du arbeta i en spännande och utmanande roll med ett av de mest affärskritiska system som finns på Länsförsäkringar i Stockholm? Drivs du av att tänka långsiktigt i en bransch som präglas av säkerhet och innovation? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en intressant tjänst på ett välrenommerat företag där mångfald värderas högt i verksamheten. På Länsförsäkringar lägger man stort fokus på hälsa i det att man möjliggör en balans mellan jobb och fritid.

Denna roll passar dig som tycker om att ha många kontaktytor och som trivs med att samarbeta i team. Genom tydlig återkoppling och uppföljning av dina prestationer skapar du ett värde och för affären framåt.

Länsförsäkringar är en arbetsplats för dig som vill ha möjligheten att påverka och förändra. Du erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter inom hela organisationen. Ditt arbete kommer att präglas av stor variation och olika åtaganden internt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Teknisk Kravanalytiker kommer du bland annat att:

  • Ta fram tekniska kravspecifikationer och granska lösningsförslag från utvecklarna
  • Du kommer delta i diskussioner, bidra med coachning vid svårigheter och på ett tydligt sätt leda din grupp att nå uppsatta mål
  • Du tar fram tekniska kravspecifikationer, granskar lösningsförslag som utvecklarna presenterar till dig samt validerar att estimaten är i linje med den förväntade insatsen
  • Du trivs i att diskutera möjligheter, flagga för svårigheter och är orädd för att ställa frågor när det krävs.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Gruppen Kund och Intern kommunikation är en del av IT-enheten inom Länsförsäkringar. I gruppen är man ett 20-tal personer som ansvarar för styrningen av den outsourcade leveranser för Länsförsäkringars gemensamma system. Systemen rör exempelvis hantering av kundinformation, CRM och Digital rådgivning. Systemen är affärskritiska och används av hela Länsförsäkringar-gruppen.

Geografi: Länsförsäkringars kontor på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen ska du ha tydliga ledarskapsegenskaper samt en förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du har en djup teknisk förståelse kring SQL och .Net plattformen i stort. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och outsourcing. Har du erfarenhet av utveckling och är van att arbeta med det agila arbetssättet är det ett plus.

Vi önskar att du stimuleras av förbättringsarbete och har en bra förmåga att både identifiera och driva nödvändiga förändringar. Som person är du prestigelös och initiativrik din förmåga till flexibilitet och möjlighet att prioritera om är ett måste. Du har en naturlig förmåga att flagga för svårigheter och är orädd att ställa frågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

 

Liknande jobb

Liknande jobb