CGI

Director Consulting Services Ledare med fokus på Dynamics Business Central/ LS Retail, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 18 september 2018
Stängs
den 17 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI i Göteborg behöver förstärka sin ledning inom affärsområdet Manufacturing and Retail (M & R) med en Director Consulting Services (DCS). 
I rollen som DCS ansvarar du för ett team som arbetar med Dynamics Business Central (fd Dynamics NAV) och LS Retail gentemot kunder inom Retail/ Consumer services. 

Här får Du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll och möjlighet att jobba med framgångsrika kunder. 
Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl försäljning, kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.

Vi söker Dig som är drivande och stimuleras av förändringsarbete och affärsutveckling. 
Du är en ledare som motiverar och engagerar dina medarbetare. 
I DCS-rollen behöver du vara affärsmannamässig, tydlig och strukturerad. Du kan och har viljan att skapa en skillnad hos våra kunder med hjälp av innovativa idéer och förändringar hos verksamheten och IT. Rollen innebär även att aktivt delta i att driva utveckling av nya tjänster och paketerade lösningar.

Som Director Consulting Services kommer du ha en strategisk roll i att stödja och utveckla CGI:s affärer med både kort- och långsiktiga mål. Du driver försäljning av Affärssystem och Retail lösningar baserat på Dynamics NAV och LS Retail. Vidare ansvarar du för att gruppen verkar för merförsäljning på våra befintliga kunder. Du har ett personalansvar för ca 17 medarbetare och du blir en viktig del av vår dynamiska verksamhet där många förändringar står för dörren. Vi ser att du har erfarenhet av försäljning av affärssytem gärna med branscherfarenhet inom retail / consumer services.


Your future duties and responsibilities:

Rollen innebär att du har ansvar för ett av våra team i Göteborg, budget- och resultatansvar, säljansvar, kundkontakter samt leveranssäkring. 

Tjänsten innefattar följande fyra huvudsakliga ansvarsområden: 
Kundrelationer och kundbearbetning/försäljning, utveckla och upprätthålla starka kundrelationer, samt utveckla kundernas affärsverksamhet. 

Som DCS arbetar du med tjänsteleverans och att säkerställa kvaliteten på de tjänster som levereras till kunderna samt att leveransen sker i enlighet med CGI:s värderingar. Du är på så sätt delaktig i leveransen av kunduppdragen. 

Rollen innebär att hantera team och medarbetare, det vill säga bemanna, rekrytera och stödja medarbetarnas karriärutveckling. Du arbetar med att främja utvecklingen av teamets förmågor och kompetens i linje med kundernas behov/marknadens utveckling.


Required qualifications to be successful in this role:

Erfarenhet försäljning av affärssystem fördelaktigt inom Retail

Erfarenhet av att leda medarbetare

Retail, manufacturing, ledarskap, försäljning, comsumer services

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-11-17

För mer information, kontakta gärna: 
Markus Engman: 0702597484, markus.engman@cgi.se

Skills:

  • LS Retail NAV
  • Manufacturing
  • Retail

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb