Java-utvecklare till Nordea Digital Savings

Rekryterare
Nordea
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 september 2018
Stängs
den 18 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker Nordea Systemutvecklare inom Java som vill vara med och bygga morgondagens digitala banktjänster.

Nordea Digital Wealth är det affärsområde inom Nordea som ansvarar för utveckling av digitala banktjänster, bland annat Nordea Investor, mobilappar, nya nätbanken och inte minst Nora, Nordeas nya digitala rådgivningsrobot.

Inom Digital Wealth inrättas nu ett nytt team i Stockholm som kommer att jobba med utveckling av Noras specifika rådgivning inom pensionssparande. Totalt finns elva andra scrum-team som levererar digitala lösningar och tjänster till över två miljoner Nordea-kunder. Tillsammans med övriga scrum-team kommer du vara en del av Nordea som arbetar enligt SAFe – Scaled Agile Framework – och Lean-Agile.

Teamet ansvarar för helheten, men i den här tjänsten ligger tyngdpunkten på Frontend. Lösningarna är komplexa och består av en mängd applikationer och integrerade system. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Vi söker dig som jobbat ett antal år med Frontend-lösningar i en komplex Java-miljö. Du har gedigen erfarenhet av att utveckla applikationer av hög kvalitet och testbarhet och du är van att jobba i agila processer.

Du är en logisk och problemlösande person som gillar att ta fram avancerade tekniska lösningar med fokus på digital användning. Du kommer gärna med förslag och idéer kring olika förbättringar. Då man jobbar tätt med verksamheten krävs god förmåga att diskutera tekniska lösningar med icke-tekniker.

Tidigare erfarenhet
• Kunskap i HTML, CSS, JavaScript-ramverk som AngularJS och responsiva design-ramverk som Bootstrap eller Foundation
• Erfarenhet av agil utveckling, testdriven utveckling, Clean Code, arkitektur och design (grundläggande nivå)
• Erfarenhet av backend-utveckling och integration (Java, Maven, Git, Nexus, Splunk, RESTful service design, Spring Framework, Hibernate JSON, XML, Eclipse/IntelliJ)
• Kunskaper om Atlassian-produkter som Jira, Confluence etc är önskvärt men inget krav 
• Tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling i Java-miljö
• Flytande kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt

Utbildning
Högskole- eller civilingenjör, systemvetare eller motsvarande IT-relaterad examen.

Nordeas värdeord: “Collaboration. Ownership. Passion. Courage. These are the four key values that guide us in being at our best. We imagine that you enjoy learning new things, and are excited about bringing your ideas to the table. You’re dependable, willing to speak up – even when it’s difficult – and committed to empowering others.”

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! För mer information är du välkommen att kontakta Charlotta Cedermark på Novare Propell, tel 0735-233004 eller charlotta.cedermark@novarepropell.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR.

Välkommen med din ansökan på www.novarepropell.se  Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Nordea är en av Europas tio största banker räknat till marknadsandel. Nordea har ca 11 miljoner kunder, 30 000 anställda och 650 lokalkontor i Norden och Baltikum. För mer information, se www.nordea.com

Liknande jobb

Liknande jobb