CGI

Solution Architect - Dynamics 365 for Operations/AX, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 september 2018
Stängs
den 17 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden. Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans. Vi söker Dig som idag arbetar som senior Dynamics 365/AX konsult till vår Dynamics 365/AX-verksamhet i rollen som solution architect.

 

Your future duties and responsibilities:
Som Solution Architect kommer du att arbeta med presales, demo, estimering, rådgivning, samt implementation av Dynamics 365/AX för blivande och existerande kunder.
Du kommer att ingå i ett lokalt team i Stockholm med andra specialister inom Dynamics 365: utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics 365-specialister nationellt och internationellt. 
Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. 

Rollen innebär även: 
-Förstudie, analys och design
-Metodutveckling 
-Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar 
-Utbildning av användare


Required qualifications to be successful in this role:
Du har god kunskap och dokumenterad erfarenhet av Dynamics 365/AX. Du är van att arbeta med kunder och prospects, driva workshops för att fånga verksamhetskrav, ta fram lösningsförslag och demonstrera Dynamics 365/AX funktionalitet.

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du behöver vara professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2018-11-17. 

För mer information, kontakta gärna: 
Anders Bevegård, anders.bevegard@cgi.com 

Dynamics 365, Operations, AX, analys, design, presales, projekt

Skills:

  • English
  • Microsoft Dynamics AX
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb