Business Development Representative

Rekryterare
Qualiware
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 september 2018
Stängs
den 19 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Internationellt och växande bolag

QualiWare är ett företag med över 100 anställda i Sverige, Danmark, Norge, USA, Kanada, Storbritannien Brasilien, och Ukraina. Företagets produkter och programvara är välkända på marknaden och används över hela världen. Företaget grundades 1991 och huvudkontoret ligger i Danmark.

QualiWare erbjuder marknaden system inom processmodellering, verksamhetsledning och verksamhetsarkitektur som ökar organisationers produktivitet och förändringsförmåga. Våra kunder finns både inom den privata och offentliga sektorn. 

Idag är vi 6 engagerade och motiverade medarbetare i Stockholm som har vårt kontor i Gamla Stan.

Vi söker en motiverad person till vårt säljteam

Vi söker dig som har påbörjat din säljkarriär och gärna har något eller ett par års erfarenhet av försäljning. Du kommer att ingå i vårt framgångsrika team i Gamla Stan. Det är korta beslutsvägar, högt i tak där alla blir sedda och hörda. Då vi är ett internationellt, innovativt och växande bolag på marknaden kommer du att samarbeta med kollegor runt om i världen.

I rollen kommer ditt fokus att ligga på att bearbeta nya kunder i kombination med att arbeta med en befintlig kundstock. Du presenterar kundanpassade lösningar och deltar i hela säljprocessen fram till avslut.

Du har stort utrymme att självständigt planera dina dagar och vara med och forma strategier för hur du ska utveckla och skapa nya kundrelationer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är engagerad, målinriktad och uthållig. Du har gärna något eller några års erfarenhet av försäljning, vet vilket jobb som krävs för att lyckas och vill utveckla en karriär inom B2B försäljning.

 Vi erbjuder:

  • Ett bolag som är i tillväxt – du får vara med på en resa
  • Duktiga kollegor att samarbeta med och lära av
  • Ett bolag som ligger i framkant inom sitt område
  • Kontor centralt i Stockholm
  • Ett etablerat bolag på marknaden – funnits sedan 1991

 

Vi söker dig som:

  • Har jobbat med B2B-försäljning
  • Är uthållig, målinriktad och tycker om att göra affärer
  • Har förmågan att skapa ett värde för kunden
  • Kommer in med positiv energi och är en bra teamplayer.


I denna rekrytering samarbetar vi med Björn Bergström, rekryteringskonsult på XLNT Search. Du når Björn på bjorn@xlnt.se alternativt på 0707 – 27 06 81.

Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan

Liknande jobb

Liknande jobb