Gruppchef Cyber Security, Risk Advisory | Göteborg

Rekryterare
PWC
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 19 september 2018
Stängs
den 19 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Risk Advisory är en specialistenhet inom PwC som hjälper företag och organisationer att driva affärsnytta genom effektiv riskhantering. Vårt Cyber Security team är den i särklass ledande samarbetspartnern inom informations- och IT-säkerhet på den svenska marknaden och nu tar vi nästa steg med vår affär i Göteborg. Har du viljan, erfarenheten och förmågan att utveckla vår Cyber Security affär i Västra till nästa nivå? Då kanske det är dig vi letar efter.

Just nu letar vi efter dig som vill ta dig an rollen som gruppchef och teamledare till vårt team inom Cyber Security i Göteborg. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du att driva vår Cyber enhet till nästa nivå. Du blir en av fyra gruppchefer och teamledare och kommer ingå i Risk Advisorys ledningsgrupp i Göteborg.

Inom PwC Cyber Security arbetar vi på alla nivåer hos våra kunder – från VD och ledningsgrupper till IT- och säkerhetsavdelningar. Utmärkande för våra uppdrag och kundrelationer är att det krävs mycket hög integritet och förtroende, branschledande kompetens och leveranssäkerhet. Våra kunder återfinns inom inom alla branscher och segment.

Tjänsten erbjuder dig möjlighet att komma till ett företag som ligger i framkant inom säkerhetsområdet och som tänker nytt för att möta kundernas behov i en föränderlig värld. Verksamheten är uppdelad i tre olika huvudområden; IT-säkerhetRisk & Resilience och Security Management. Våra medarbetare har också tillgång till omfattande vidareutbildning och kompetensutveckling.

I rollen har du chefsansvar för konsulter och i detta ingår bland annat att driva din grupps utveckling och uppmuntra till nyskapande. Du har resultatansvar och driver affärsutveckling tillsammans med övriga i ledningsgruppen. Som gruppchef följer du upp dina medarbetare med regelbundna feedbacksamtal och stöttar dom i deras utvecklingsplaner. Utöver ditt chefsansvar ingår konsultarbete inom våra tjänster kopplade till Cyber Security samt marknadsarbete för att utveckla teamets affär.

Här erbjuds du möjligheten att arbeta med ett erfaret team inom Riskhantering, i en omväxlande miljö med många typer av kunder i olika branscher. Vi värdesätter ett gott ledarskap och ser denna typ av roll som strategiskt viktig i avdelningens utveckling. Kunderna är både svenska och globalt ledande organisationer och teamet utför uppdrag inom både revision och rådgivning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet av arbete inom Cyber Security. Du har troligtvis en akademisk examen i grunden. Vi ser att du har erfarenhet av att leda och coacha medarbetare samt att du har konsulterfarenhet hos nuvarande eller tidigare arbetsgivare. Vi ser framför oss att du är en stark säljare, ledare och leverantör med förmåga och vana att driva och utveckla en affär. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska.

I alla rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst ser vi gärna att du har ett konsultativt och lösningsorienterat förhållningssätt samt att du har ett engagemang för ledarskap och affärsutveckling. Då vi inom PwC har ett medarbetarlöfte som är ”Opportunity of a lifetime” ställer vi höga krav på ditt engagemang i dina medarbetare och tror att du brinner för att utveckla våra talanger.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV omgående då urval sker löpande. Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se. Vill du veta mer om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Lisa Eldén på HR, tfn 010-212 41 15 eller lisa.elden@pwc.com.

Liknande jobb

Liknande jobb