Manager IT Workplace Services

Rekryterare
PostNord
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 20 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och skapa en ny avdelning hos oss hos på PostNord Group AB? Har du passion för ny teknik och framtidens digitala arbetsplats? Vi söker nu en avdelningschef som vill och vågar ta ansvaret för att skapa en organisation som fokuserar på PostNords användare och vår framtida arbetsplats. Tjänsten är placerad på PostNords huvudkontor i Solna

 

Bli en del av vårt team

Workplace Services är under tillväxt och du ansvarar för att utveckla och leda avdelningen i att skapa en digital arbetsplats för våra användare. Vi är i en stor förändringsperiod och eftersom vår verksamhet utvecklas och förändras måste vårt fokus läggas på en bättre digital arbetsplats med verktyg och tjänster som underlättar vardagen för våra medarbetare, i arbetet och kontakten med våra kunder.

Du kommer ansvara för uppbyggnaden och utvecklingen av Group Function IT och rapporterar till Head of IT Operations samt ingår i ledningsgruppen för IT Operations.

I rollen ingår att bygga goda relationer med våra strategiska leverantörer och leda det operativa arbetet med att utveckla och anpassa våra inköps- och leveransmodeller samt se till att de avtal som vi skapar är fördelaktiga och korrekta för PostNord. I rollen ingår också personal- och budgetansvar och ett samverkande med interna och externa intressenter.

Du har vad som krävs

Du har bred bakgrund inom IT, gärna med erfarenhet från ett konsument- och affärsperspektiv. Du är erfaren inom IT-leverans med några års dokumenterad ledarskapserfarenhet. Din kunskap och erfarenhet i Office 365 och den digitala arbetsplatsen är stor och du förstår vilka utmaningar som finns i förflyttningen från den traditionella arbetsplatsen till framtidens arbetsplats, i digitalt och mobilt utrymme. Du rör dig naturligt mellan verksamhet och teknik och tycker att det är enkelt att förklara komplexa IT-lösningar på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Vi levererar

Välkommen till en dynamisk miljö med varierande och ibland oförutsägbara dagar. Rollen är utvecklande och utmanande samtidigt som den ger dig frihet att utveckla den utifrån dina erfarenheter och önskemål. Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör din egen utveckling. Fokus ligger på att skapa förutsättningar för teamet att leverera resultat. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord med Experis IT. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pia Holmberg, 0703-14 68 66, pia.holmberg@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökanomgående.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på cirka 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com

Liknande jobb

Liknande jobb