Juniora Tekniker till Fujitsu

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 20 september 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Ref:
23F43EEC-5143-4296-B7C6-3A3DA2CACEAD
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Ta chansen och få in en fot på en av världens största IT-leverantörer!

Är du teknikintresserad, har B-körkort och service minded? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! I denna roll får du chansen att arbeta för det globala IT-företaget Fujitsu samtidigt som du får jobba med människor och teknik.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med denna tjänst erbjuder vi dig ett instegsjobb till din framtida karriär inom teknik och IT. Du kommer få utlopp för din sociala sida samtidigt som du kommer bistå kunderna med hjälp av din tekniska fallenhet. Då du reser omkring hela Stockholm i ditt arbete kommer du även ha ett spännande arbete där varje dag skiljer sig från den andra. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Bistå med support och kundservice med hårdvarufrågor.
  • Hantera leverans av hårdvara och enklare installation av mjukvara vid behov.
  • Se till så att kundens angivna rutiner och protokoll följs. 
  • Samarbeta med serviceteam och projektledare.
  • Analysera och tillgodose varje kunds behov
  • Etablera positiva och givna kundrelationer

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I detta uppdrag kommer du vara anställd av TNG och uthyrd till Fujitsu. Uppdraget planeras att börja omgående och fortsätta till 2019-06-30. Tjänsten är på heltid och arbetet kommer förläggas i olika skift. Du behöver därför vara tillgänglig och flexibel att arbeta olika tider. Du kommer utgå ifrån Fujitsus lager i Sollentuna och resa utifrån ett satt schema i hela Stockholm - Fujitsu ansvarar för bil och bensin. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du är tekniskt kunnig på en användarnivå i Windows och Office 365 samt har tidigare utfört felsökningar i systemen. Du är servicemedveten, kommunikativ och behärskar svenska obehindrat. Vidare är du flexibel, självständig, har möjligheten att jobba i skift och B-körkort.  

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb