CGI

Projektledare, Raindance

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 20 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Affärssystemsverksamheten inom CGI växer och vi behöver förstärkning inom Raindance. Vi är idag ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och nu söker vi en erfaren projektledare till vår konsultgrupp i Stockholm. Våra kunder kan finnas över hela Sverige. Du kommer att jobba med införande av Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Norden. Raindance olika webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att medverka i utvecklingen av våra verktyg och metoder. Vi erbjuder dig en med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Samarbete med nationella och internationella kollegor i CGI:s internationella leveranskapacitet ger dig också möjligheten att ta del av ett globalt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser.

 

Your future duties and responsibilities:
Som Raindance projektledare hos oss arbetar du både med införande av nya lösningar och med vidareutveckling i befintliga installationer hos våra kunder runt om i Sverige. Kunderna finns inom såväl privat näringsliv som offentlig verksamhet. Projekten varierar mellan förstudier, implementation eller uppgradering och projekten pågår ofta över en längre tid. I rollen som projektledare hos oss arbetar du nära övriga Raindance konsulter och Raindance utveckling- och supportorganisation.

I rollen som projektledare ansvarar du för att leverera avtalat innehåll och mål enligt kundavtal och projektdirektiv, hantera riskregister med handlingsplan och testthantering. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. 
• Förstudier och offertarbete
• Projektledning av nya införanden och uppgraderingar
• Resurs, tidsplanering och ekonomisk uppföljning
• Utveckling av våra projektleverabler och metoder

I rollen som projektledare ansvarar du för att leverera avtalat innehåll och mål enligt kundavtal och projektdirektiv, hantera riskregister med handlingsplan och testerhantering.


Required qualifications to be successful in this role:

Din kompetens 
• Du har minst 10 års erfarenhet av IT- projektledning inom offentlig eller privat sektor
• Har erfarenhet från att jobba som projektledare /konsult inom en större konsultorganisation
• Certifiering och/eller erfarenhet av något av ramverken Prince, Props, XLPM eller liknande 
• Har erfarenhet från olika typer av projekt, gärna införande av ERP, ekonomi- eller inköpssystem
• Har kunskap om affärssystem, ekonomiprocesser och flöden, gillar att agera rådgivare och är serviceinriktad
• Har erfarenhet av förändringsledning, testledning och kravhantering
• Du är engagerad, gillar att jobba i en dynamisk miljö och är initiativrik och bra på att kommunicera
• Du har fallenhet för att arbeta strukturerat med goda kunskaper i projektledningsmetodik samt hur dessa omsätts i praktiska projektleveranser
• Du behärskar svenska flytande, både i tal och i skrift, goda kunskaper i engelska är en fördel 

Din personlighet 
Utöver goda kunskaper inom projektledning och supporterade IT lösningar så känner du starkt för att arbeta som projektledare och uppskattar den variation som yrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och resor. Du sätter alltid kunden i fokus och kan identifiera möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Dur har även en fallenhet för att motivera projektmedlemmar för att tillsamman uppnå önskat resultat.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-11-19

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Filip Rondal, Konsultchef Raindance Consulting Stockholm
filip.rondal@cgi.com 08 671 29 61IT-Projektledning, Prince, Props, PMP, IPMA, ERP, ekonomisystem, inköpssystem, testleding, kravhantering

 

Skills:

  • Project Management


 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb