CGI

Senior Tekniker Treserva

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 8 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
Inom din kommun har man, precis som i andra kommuner, ambitionen att ge sina invånare bästa möjliga service och en välfärd av högsta kvalitet. I tiden ligger också att kommuner öppnar sig mer och via Internet låter invånarna få större insyn i verksamheten, i viss mån även att påverka den. Det finns idag stora möjligheter för kommuner att utvecklas och få mer utrymme för kvalitativ tid med brukare och klienter genom att med rätt IT-stöd frigöra tid som annars går åt till administrativa uppgifter.

Med Treserva kan din kommun möta både dagens och morgondagens utmaningar. Treserva är ett modernt och öppet system för kommunal hälso- och sjukvård, omsorg om äldre och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg.

Systemet minskar det administrativa arbetet och ger därmed mer tid för kvalitativa uppgifter. Genom sin moderna arkitektur är Treserva väl förberett för framtidens e-förvaltning och genom de utvecklade statistikfunktionerna kan hela verksamheten utvärderas och förbättras löpande.

Jobbet innebär teknisk drift av interna miljöer samt teknisk support mot kund. Du kommer också ta en roll i olika projekt som spänner över flera affärsområden.

 


Your future duties and responsibilities:
Du kommer att drifta kundsystem där du proaktivt föreslår förbättringar, genomför uppgraderingar och hanterar larm och incidenter. Parallellt med detta driftar du även våra interna utvecklings- och testsystem och stöttar utvecklare, applikationssupport och konsulter i teknikfrågor.Required qualifications to be successful in this role:

Du har kunskaper inom ett eller flera av följande områden: 

- Microsoft Server Operativsystem 
- Microsoft IIS 
- Integrationsprocesser

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom: 

- Scripting 
- Microsoft SQL 

Som person är du noggrann och strukturerad och arbetar ständigt med förbättringar. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Du har hög serviceanda och drivs av att göra kunderna nöjda. Du trivs med att samarbeta med såväl kunder som interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Du kan hantera flera samtidiga processer. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-11-19.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Liselotte Wilske +46 702 017995


Microsoft Server Operativsystem, Microsoft IIS, Integrationsprocesser, teknisk drift, teknisk support, treserva, projekt


Skills:

  • Swedish
  • Technical Analysis

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb