eHälsomyndigheten

Systemutvecklare inriktning testautomation till eHälsomyndigheten

Plats
Kalmar (Län)
Annonserat
den 21 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att utveckla och automatisera? Gillar du att vara med och utveckla, modernisera och hitta smarta lösningar? Nu söker vi på ehälsomyndigheten två utvecklare med inriktning mot testspecialist inom området testautomation.  Du kommer ingå i ett agilt team som har fokus på hur man programatiskt kan automatisera tester för webbtjänster och webbklienter.

Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet.

 

Om tjänsten

Du kommer att jobba med att skapa, förbättra och underhålla automatiska tester som exekveras i vårt kontinuerliga integrationsflöde. Tester kommer skrivas för webbtjänster (REST/SOAP) och GUI-baserade tester för webbklienter. 

Tekniker och verktyg vi framförallt arbetar med är Groovy, Java, GIT, Jenkins, Linux, SQL, Docker och ReadyApi. Vi står inför nya utmaningar och kommer att bygga upp nya kunskaper inom testning av webbklienter t.ex. med Cucumber och Selenium. De nya utvecklingsmijöerna kommer bygga på containerbaserade plattformer med Minishift.

Ser du det som en spännande utmaning att vara med och bygga upp någonting nytt? Gillar du att påverka hur du och ditt team ska jobba? Då är detta en helt unik möjlighet för dig!

 

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk examen inom data/it eller likvärdig utbildning eller genom arbete förvärvad kunskap.
  • Erfarenhet av testutveckling i någon form av programmerings- eller skriptspråk.  

 

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har hög analytisk förmåga, är serviceinriktad och kan arbeta självgående. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet från att ha utvecklat tester
  • Erfarenhet av att testa webbtjänster (baserade på REST/SOAP) med hjälp av verktyg som ReadyApi.
  • Erfarenheter av automatisering
  • Erfarenhet av att testa webbklienter med t.ex. Selenium

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de intressantaste utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider och möjligheter att arbeta från andra platser än kontoret.

Anställningarna är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor, företrädesvis till Stockholm.

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Är du intresserad?

Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Pontus Ahl, enhetschef på leverans och innovation, tel 010-458 62 08, HR-specialist Carolin Gullberg, tel 010-10 60 718, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 14 oktober 2018!

 

Om eHälsomyndigheten

eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. KalmarSverigeKalmar länHeltidTillsvidareanställningITSystemutvecklare