CGI

Verksamhets- & lösningsarkitekt inom M3, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 21 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI är Sveriges ledande IT-tjänsteföretag och CGI:s grundare hade en dröm när han skapade företaget, som än i dag genomsyrar vår företagskultur: 

”Att skapa en miljö där alla trivs med att arbeta tillsammans och som ägare bidra med att bygga upp ett företag som vi alla kan vara stolta över att vara en del av”. 
Våra medlemmar, kunder och ägare arbetar utifrån vår dröm och företagskultur, där vi har ett uttalat fokus utifrån kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet. 

M3 Teamet behöver förstärkas, vi ser Dig som en av oss! 

CGI är en ledande Infor-M3-aktör i Sverige och vi söker nu erfarna arkitekter inom olika områden till vår M3 Solution-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar inom och kring Infor-M3 är både framgånsrik och unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder. 

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov, ska vi utöka vår M3-verksamhet. 

Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. CGI är Infor Gold Services Partner vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner och metoder. 

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten som Lösnings- & Applikationsarkitekt inom Infor-M3!

 

Your future duties and responsibilities:
Som lösningsarkitekt har du en viktig roll i att säkerställa god och långsiktig kundnytta samt lönsamma projekt och åtaganden. 

Du ansvarar för att föreslå specifika kund-lösningar som passar in i kundens affärsmiljö och affärsmål och kan föreslå lösningar för att hantera kundens affärsproblem och möjligheter. 

Vidare förstår du kundernas affärsdrivrutiner och nuvarande IT-miljö. 

Du arbetar med att säkerställa lösningsförmågan och föreslår en färdplan för att förverkliga lösningen. 

Som arkitekt kommer du att identifiera de komponenter som krävs för att tillsammans med dina kollegor konstruera den mest lämpliga lösningen för kunden. 

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3-kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärssystemstöd till sin verksamhet. 

Du blir en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3. Inom CGI:s M3-enhet kommer du att engageras i olika delar av projekt/uppdrag så som: 

Presales 

Identifiera verksamhetsförbättringar 

Lösningsförslag & specifikation 

Applikations-design & konfiguration 

Rådgivning


Required qualifications to be successful in this role:
Du har förmåga att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar som möjliggör kommunikation på både affärs- och teknisk nivå. 
Du kan designa, utveckla, dokumentera och leverera lösningsarkitekturer som möter kundens behov. 

Du har implementerings-erfarenhet inom följande affärsprocessområden: Warehousing, Logistics, Procurement, Manufacturing, Planning, Customer Sales Management, Service, Rental och Finance. 

Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att bygga ERP-lösningar kring Infor-M3 

I denna roll ser vi att du har god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet, engagemang, lånsiktighet och kundnöjdhet. 

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk. 

För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift. 

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor. 

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst. 

ERP, Infor-M3, solution architect, presales, configuration, konfiguration, rådgivning 

För mer information, kontakta gärna: Jan Berggren, M3 Director Consulting Service 
jan.berggren@cgi.com, 0709 766 333 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 2018-11-21.


Skills:

  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Finance
  • Logistics
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Procurement
  • Solutions Architecture
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb