CGI

Konsultchef, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 17 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:
CGI i Linköping består av ett kreativt och framgångsrikt team och nu behöver vi förstärkning med ytterligare en Konsultchef. Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll. Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling. 

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och för oss är balans i livet en självklarhet.

 

Your future duties and responsibilities:
Som Konsultchef ansvarar du för din grupps ekonomi, beläggning, och kompetensutveckling. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för dina kunder och även leda affärsutvecklingen, Vi är inne i en stark tillväxtfas där rekrytering och tillväxt kommer vara en av dina främsta prioriteringar. Som Konsultchef har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.


Required qualifications to be successful in this role:
Vi söker dig som tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för vår kund. Som ledare motiverar och engagerar du dina medarbetare och som kollega bidrar du till vårt team genom din positiva energi. 

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet inom IT-området och vi tror att du har erfarenhet av en ledande roll med medarbetar samt -resultatansvar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av försäljning och vi tycker att det är viktigt att du är affärsmässig och har förmågan att se kundnytta. 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps – och enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del av vårt team? Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt: Jennie Jaurinder, 076-141 40 19
Ansök via cgi.se/karriar allra senast den 21 november.


Skills:

  • Leadership
  • Management Consulting
  • Sales & Channel Development

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb