Configuration Manager inom .NET

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 september 2018
Stängs
den 24 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en Configuration Manager (CM) inom .NET med intresse för att utveckla och förvalta plattformen till avdelningen IT Liv och Pension.

Det händer grejer hos oss just nu! Vi gör stora satsningar inom IT för att möta nya krav från omvärlden. Tillsammans gör vi Folksam till ett modernt finansiellt företag som skapar trygghet för våra kunder. Vi på avdelningen IT Liv och Pension ansvarar för livverksamheten inom Folksam samt utveckling och förvaltning för dotterbolaget KPA Pension. Arbetet bedrivs i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. Vi sitter i moderna, nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm.

Det här gör du som CM inom .NET på Folksam
Rollen som CM inom .NET innebär en utmanande och omväxlande vardag med stort eget ansvar. Du arbetar tillsammans med våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och moderna principer för systemutveckling. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bl a genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete. Vi jobbar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som av vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • ansvara för och driva byggautomatisering med TFS Build vNext samt ha ett helhetsansvar för TFS som plattform (byggservrar, nuget, processmallsutveckling och konfiguration)
  • scriptning i Powershell samt konfigurering av Windows-miljöer med Powershell och Desired State Configuration
  • sätta upp och vidareutveckla installationsprocesser i releaseverktyg (Octopus Deploy)
  • driva implementation av nya verktyg och processer kring dessa
  • ansvara för att skapa förutsättningar för testautomatisering och integration med automatiserade tester
  • proaktivt hjälpa teamen att effektivisera ALM-processen

Är du den vi söker?
Du har en examen från universitet/högskola med inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har erfarenhet av:

  • Application Lifecycle Management (ALM)
  • Microsoft servermiljö, IIS, Visual Studio .NET, SQL Server, TFS (byggautomatisering med TFS Build vNext) och integration mot releaseverktyg
  • automatiserade tester
  • komplexa driftmiljöer med många beroenden och olika tekniker

Det är meriterande om du har erfarenhet av verktyg så som Octopus Deploy, Site Scanner, HPE Security Fortify, DynaTrace, SoapUI och TimeMachine (från Solution Soft) samt erfarenhet av Azure.

Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med många spännande jobb och goda chanser till karriär. Vi stöttar din utveckling och har bra anställningsförmåner. På vårt kontor i Stockholm finns många förutsättningar för en enklare vardag. Vi har förråd för dig som cyklar till jobbet, möjlighet att hyra garageplats, subventionerad lunchrestaurang, café och en stor träningsanläggning där du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem redan idag, men senast 24 oktober 2018. Urval till intervju sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christina Mattsson, gruppchef, 0734-39 34 18.

Fackliga representanter: FTF Leif Blomqvist 0708-31 60 44, Akademikerföreningen Per Hansson 0708-31 60 67  och Handels Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.


Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb