Helpdesk / supporttekniker till kund i Örebro

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 september 2018
Stängs
den 16 oktober 2018
Ref:
AA1F4670-AA47-4B42-AF2A-B79DC25EEAC2
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

TNG söker 1st line / supporttekniker / helpdesk inom IT till vår kund i centrala Örebro

TNG söker för kunds räkning en helpdesk / supporttekniker / 1st line-support till vår kund i centrala Örebro. Drivs du av att hjälpa användare inom Microsoft plattformen, Office samt Windows? Då kan du vara den supporttekniker inom IT som vi söker till vår kund i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer få arbeta i ett modernt bolag med en grupp av supporttekniker där du får möjligheten att utveckla din kompetens. Du kommer att få en genomgående upplärning på plats hos kunden.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge teknisk användarsupport kring kundens produkter samt minimera störningar. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att kunderna får en snabb och effektiv support. 

I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor. Du hanterar enklare problem av administrativ karaktär.

  • IT-support
  • Administration

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är ett längre konsultuppdrag på heltid med start omgående. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av användarsupport i en servicedesk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift.

Vi söker dig som är kommunikativ och pedagogisk. Du tar ett stort eget ansvar och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare så har du ett genuint intresse för service och kvalitet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.