IT TEKNIKER

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Håbo, Uppsala
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 14 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

OM TJÄNSTEN

Vi söker IT tekniker för att stärka vårt viktiga och kompetenta team! Gör skillnad- samtidigt som du gör det du är intresserad och är bra på! Var med och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda-dygnet runt- året om.

Till vårt team i Bålsta har vi plats för serviceinriktade och engagerade IT tekniker.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och gärna vill fortsätta att utveckla sina kunskaper.

Din framtida utmaning

Hos oss kommer du tillsammans med kompetenta kollegor arbeta inom ett brett område.  Både självständigt och i team innebär det att arbeta med drift och underhåll av IT-system; både offentliga och säkerhetsklassade, medverka vid nyinstallationer, uppföljning och även en del dokumentation.  Du kommer också att syssla med allt från kundkontakt till arbete med serverutrustningar, nätverkskomponenter och IT-driftutrymmen.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö tillsammans med erfarna kollegor inom en mängd olika projekt. Vår strävan är att teknikmässigt ligga i absolut framkant och är aktiva i utbildningar och konvent för att kontinuerligt höja kunskapsnivån inom IT-säkerhet.

Försvarsmakten erbjuder kvalificerade (interna och externa) utbildningar inom de områden du ska arbeta med.

Vad kan Försvarsmakten erbjuda dig?

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter och kompetensutveckling.  Inom friskvård erbjuder vi träning på gym och om verksamheten tillåter tre friskvårdstimmar på arbetstid samt tillgång motionsspår. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt. Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning med inriktning IT/Teknik/System eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren
  • Minst ett par års erfarenhet och/eller stor kunskap av nätverk eller server
  • Erfarenhet av Windows miljöer och gärna Cisco produkter
  • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
  • Lägst B-körkort

Personliga egenskaper:

Som person är du öppen och social och kan arbeta både i team och självständigt. Du är hjälpsam, stresstålig och har god analytisk förmåga och strävar efter att arbeta med hög kvalitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-14. Vi kommer att träffa kandidater löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. Berätta i ansökningsbrevet varför du är intresserad av tjänsten och vad du tror att du kan bidra med tack vare ditt intresse och dina erfarenheter.

Övrigt:

Befattningen är civil.

Placeringsort Bålsta.

Resor inom tjänsten förekommer.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta

Avdelningschef  Bo Johansson 018-280300

 

Fackliga företrädare:

SACO Mika Laitanen

OFR/S Clarence Arnstedt

SEKO-F Hans Monthan.

OFR/O Håkan Larsson

Samtliga nås via växeln på 019-393500


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra. 

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar. 

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb