Windowstekniker till Handelsbanken i Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 27 september 2018
Stängs
den 29 oktober 2018
Ref:
880923EC-18C2-4470-A747-74CB4A893DC7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Driven servertekniker inom Windows sökes till Handelsbanken i Stockholm (Gärdet).

Vi söker dig som triggas av att jobba i en central och komplex IT miljö, som präglas av hög säkerhet och kvalitetstänk i allt man gör. Är det du? Sök då tjänsten som Windowstekniker till Handelsbanken.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en utmanande roll med stort ansvar och fokus på teknisk utveckling av Windowsplattformen. Du får möjligheten att både fördjupa och bredda din tekniska kompetens kring operativsystem och andra närliggande komponenter på de distribuerade plattformarna.
Du kommer tillhöra ett team om 5 personer där alla drivs av tekniken och är specialister inom sitt område. Här delar man med sig av sin kunskap och hjälper varandra för att hela tiden utvecklas som individ och team. Det är totalt ett 40 tal tekniker inom avdelningen som är fördelat i sex grupper var av din grupp är en av dessa sex.
Genom att arbeta på Handelsbanken får du möjlighet att skapa dig ett stort kontaktnät mot övriga områden och avdelningar inom bankens organisation.
Du får arbeta med modern teknik som ligger i framkant och där det finns stora ambitioner och mål kring vart man är på väg med plattformen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat få arbeta med:

  • Ditt team har ett brett ansvar med fokus på teknisk utveckling. Man anpassar/bygger operativsystemen för Windows Server. Inom din grupp ansvarar ni även för infrastruktur, komponenter, databaser och verktyg på de distribuerade plattformarna.
  • Du kommer agera tredjelinjens support och stötta andralinjens tekniker samt tar hand om djupare felsökning
  • Drift inom Failover Cluster och virtualisering (Hyper-V och VMWare) samt nätverk och brandväggar.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Det ingår beredskap i denna tjänst som rullar på 6 veckors schema.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en djup teknisk förståelse och känner dig väl hemma inom Windowsservrar (bör vara 2012R2 server och framåt). Du har ett högt säkerhetstänk och stor vana av utveckling med powershell. Du bör vara van att arbeta med OS deployment och viritualisering (Hyper-V och VMWare). Har du erfarenhet av nätverk och brandväggar är det meriterande.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Du bör vara strukturerad i ditt dagliga arbetssätt samt trivs att arbeta efter processer och rutiner.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Tycker du om att ta eget ansvar? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss. Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna. Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Liknande jobb

Liknande jobb